Dluhopisy Saunia splácí emise pravidelně již od roku 2017

Zdroj: Saunia, s.r.o.

5
Fotogalerie

Dluhopisy Saunia přinášejí investorům pravidelné výnosy a za roky nabídky investicí potvrzují svou stabilitu. Dluhopisy Saunia vyhledávají investoři opakovaně. Saunia potvrzuje své pozitivní výsledky v posledním fiskálním roce, kdy se může pochlubit nárůstem tržeb o 76 % z 220 milionů Kč za rok 2022 na 387 milionů Kč v roce 2023.

Dluhopisy Saunia jsou díky vysokému výnosu atraktivním investičním nástrojem. V posledním meziročním období zaznamenala Saunia nárůst tržeb o 76 %, což ukazuje na sílící postavení a výsledky společnosti po covidových omezeních. Pozitivní ekonomický vývoj společnosti Saunia se promítá i do průběžných výsledků EBITDA.

„Výsledky meziročního období potvrdily, že naše vize i nastavení strategie jde správným směrem. Zákaznici se k nám naplno vrátili, ale také přicházejí noví zákazníci,“ komentuje výsledky fiskálního roku Bohumil Píše, ředitel společnosti Saunia.

Investice Saunia mají za sebou již několik úspěšných emisí, které jsou pravidelně vypláceny investorům. I v tomto směru se potvrzuje stabilita společnosti Saunia. „Investoři se k nám opakovaně vracejí, dluhopisy nabízíme již 7 let a vždy byly veškeré emise splaceny. Věříme, že i díky těmto výsledkům k nám přicházejí noví investoři,“ doplňuje Bohumil Píše.

Klíčovou výhodou investice do dluhopisů Saunia je jejich dlouhodobá spolehlivost. Saunia investice pravidelně splácí emise dluhopisů i úroky. Celkově již bylo splaceno za dluhopisy Saunia více než 270 milionů korun investorům, což potvrzuje důvěru v nabídku investice Saunia.

Dluhopisy Saunia jsou ideální volbou pro menší a střední investory, kteří hledají stabilní a výhodnou nabídku, jak zhodnocovat své finanční prostředky. S růstem tržeb a expanzním plánem může být Saunia vhodnou variantou pro všechny, kteří si cení spolehlivosti a výnosnosti svých investic.

Saunia, s.r.o.