Firemní Vánoce: Vyberte letos dárky, které potěší a neskončí na dně šuplíku

Zdroj: iNETPrint.cz

Nechali jste přípravu firemních Vánoc na poslední chvíli? Nebojte, stále ještě můžete slíznout smetanu a připravit svým kolegům nezapomenutelné vánoční překvapení. Poradíme, jak na to.

Dárky šité na míru

Než začnete vybírat dárky pro zaměstnance, zamyslete se, pro jaké lidi dárek vybíráte. Jste mladý akční kolektiv nebo spíše tým umírněných padesátníků? Jste neustále v pohybu na cestách nebo sedíte celé dny u počítače? Zkuste dárky ušít na míru potřebám a představám lidí ve firmě. Jedině tak budou dárky pravidelně a s radostí používat.

Za málo peněž hodně muziky

Koukáte do tabulky s rozpočtem na letošní firemní Vánoce a máte pocit, že v minulých letech byl mnohem vyšší? Ano, to se bohužel ve spoustě firmách letos stalo. Ale nevěště hlavu. I za málo peněz dokážete pořídit dárky, které vaše zaměstnance vystřelí ze sandálů.

Dárkové balíčky

Pokud nemáte vůbec žádnou představu, vsaďte na dárkové balíčky s jídlem nebo přírodní kosmetikou (ideálně od českých výrobců). Tím nemůžete nic zkazit a zároveň eliminujete to, že se bude váš dárek dlouhé měsíce někde povalovat. Po jídle i kosmetice se zpravidla velmi rychle zapráší.

iNETPrint.cz

Osobní poděkování = dárek na druhou

Dejte si záležet nejen na samotném výběru dárků, ale hlavně na jeho předání. Cítíte rozdíl mezi dárkem, který najdete položený na stole a dárkem, který dostanete od šéfa i s milým úsměvem a osobním poděkováním za celoroční práci? My ano! Skvělou variantou je i komplimentka, kterou můžete k dárku přiložit a připsat na ní osobní poděkování.

I forma předání dárků je důležitá

Zastavte se po hektickém předvánočním shonu a užijte si hezkou společnou chvilku například při společné snídani. V dnešní době, kdy se v práci většinou vídáme méně a méně, to bude pro mnohé příjemným osvěžením. A pokud setkání spojíte s vánočním občerstvením a předáním dárků, pak máte vyhráno!

Inspirujte se konkurencí

Zajímá vás, jaké firemní dárky jsou letos v kurzu? „Naši zákazníci z řad středních i velkých firem vsází letos na praktické dárky. Nejčastěji objednávají celopotištěné ponožky, batohy na notebooky, termohrnky, celopotištěné termolahve v personalizované krabičce nebo ručníky s výšivkou,“ říká Ladislav Bodyn, Head of Sales společnosti iNETPrint.cz, která se specializuje na prodej reklamních předmětů a firemních dárků.

Chcete pomoci vyřešit vaše firemní Vánoce? Pak se podívejte na letošní vánoční nabídku nebo se obraťte na specialisty, kteří vám pomohou.