Pět důvodů, proč do kanceláře pořídit přenosný projektor

Zdroj: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Velké obrazovky se stávají nepostradatelným vybavením nejen domácností, ale také kanceláří. Ať už se jedná o prezentace nebo konferenční hovory, velkoformátový obraz umožňuje sdílet obsah i s větším množstvím kolegů a přispívá k udržení pozornosti. Obří televizí přitom nemusíte vybavit každou zasedačku. Stačí pořídit přenosný projektor.

Na konci léta se světu představila už druhá generace přenosného projektoru The Freestyle od Samsungu. Novinka ukázala, že zatímco velkoformátový obraz je stále na vzestupu, není třeba se v tomto ohledu spoléhat výhradně na televizory. Tento přenosný projektor nabízí kromě úctyhodné 100palcové (254 cm) úhlopříčky také rychlé zapojení, snadné sdílení obsahu a především flexibilitu. Stále váháte?

Zde je pět důvodů, proč je The Freestyle 2. generace ideálním kancelářským pomocníkem.

Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

1. Flexibilita, kterou jinde nenajdete

Hlavním důvodem, proč je přenosný projektor ideálním vybavením kanceláří, coworkingů a dalších pracovních prostor, je jeho flexibilita. Až 100palcová obrazovka The Freestyle se skrývá v malém a kompaktním těle, které má na výšku jen něco málo přes 24 centimetrů. Projektor díky tomu můžete bez problému přesouvat mezi místnostmi nebo dokonce pobočkami, oceníte jej také v případě, že často prezentujete u klienta, v pronajatých prostorách nebo dokonce venku.

2. Brilantní obraz a extrémně snadné zapojení

V minulosti možná projektory vyžadovaly dokonalé pravoúhlé místnosti, přítomnost vodováhy a precizní nastavování, ta doba je však dávno pryč. Jednoduchost instalace The Freestyle 2. generace předčí vaše očekávání. Šikmý povrch? Nevadí. Nerovná stěna? Pro The Freestyle žádný problém. Projektor obraz automaticky optimalizuje, zaostří a vyrovná. Snadno jej navíc můžete zmenšit až o 50 % nebo posouvat do stran. O skvělý vzhled prezentací, videa nebo jakéhokoliv jiného obsahu se postará rozlišení Full HD spolu s režimem HDR a brilantními živými barvami Pur Color.

Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

3. Široké možnosti sdílení obsahu

Konektivita je u pracovního nástroje klíč. The Freestyle 2. generace proto disponuje konektorem mikro HDMI a širokými možnostmi bezdrátového sdílení. Kdokoliv může na projektoru zrcadlit obrazovku svého chytrého telefonu: zařízení spolupracuje jak s telefony se systémem Android, tak iOS. Projektor díky tomu přináší na vaše meetingy, brainstormingy a schůzky nové možnosti interaktivní spolupráce, kooperace a sdílení nápadů.

4. Vytvořit atmosféru nikdy nebylo jednodušší

Projektor je skvělým kolegou nejen v pracovní době, ale také po ní. Co takhle společný relax při hraní her? The Freestyle 2. generace pro tyto účely nabízí přístup ke cloudovému gamingu – k dispozici máte nejpopulárnější herní tituly od streamingových partnerů Samsungu (k nimž patří například Xbox nebo vývojářská firma Bethesda) a nepotřebujete k tomu ani konzoli, ani počítač. Režim Ambient se pro změnu postará o vytvoření dokonalé atmosféry na každé akci, od teambuildingů po firemní oslavy narozenin.

Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

5. Vše, co potřebujete, získáte v jednom zařízení

Všichni jsme to zažili. Naplánujeme každý detail schůzky nebo prezentace, ale dobrý dojem nakonec ztroskotá na zapomenutém kabelu nebo nefunkčním reproduktoru. S projektorem The Freestyle vás takové nepříjemnosti nezaskočí. Reproduktor s prostorovým 360stupňovým zvukem je zabudovaný přímo v jeho těle a perfektně doplňuje vynikající obraz. Zařízení je navíc kompatibilní s externími bateriemi, takže projektoru kdykoliv jednoduše doplníte energii. Bezdrátové sdílení pak eliminuje potřebu kabelů, které byste mohli ztratit nebo zapomenout. Díky tomu se můžete soustředit na to, co je opravdu důležité.

Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Tip: Nakupte do konce září a získejte bonus

Zaujaly vás výhody, které by přenosný projektor přinesl vašemu týmu? Právě nyní je ideální čas The Freestyle zakoupit. Do 30. září totiž pořídíte The Freestyle 2. generace ve speciální akci. Při zakoupení projektoru na e-shopu Samsung získáte navíc externí baterii, výměnný silikonový obal, originální herní ovladač Microsoft a skvělých 6 měsíců předplatného Xbox Game Pass Ultimate v celkové hodnotě 8 177 Kč jako bonus.