Živě: Největší česko-slovenská fintech konference

Živě: Největší česko-slovenská fintech konference

Živě: Největší česko-slovenská fintech konference Zdroj: ČTK

Největší česko-slovenská fintech konference FinTech Roadmap se uskuteční ve čtvrtek 4. května 2023 v Praze a přiláká odborníky z fintechu, bankovnictví, technologických firem, investičního sektoru a dalších souvisejících oblastí. Organizátoři slibují, že nabídne nejžhavější novinky a trendy ve finančním sektoru. Vystoupí na ní zajímaví řečníci ze společností jako je Mastercard, IDEMIA, Deloitte, Česká Spořitelna, Geetoo nebo Purple Ventures a další.

Tato prestižní konference, která je pořádána již druhým rokem, se stala jedinečnou příležitostí pro profesionály ve finančním sektoru, kteří hledají inspiraci, nové trendy, inovace a možnosti pro rozvoj svého podnikání. Na programu konference budou prezentace od renomovaných odborníků, panelové diskuze, které pokryjí aktuální témata a jsou rozdělena do tří bloků - Fintech ekosystém, Inovace a funding & business growth. Konference bude zahájena v 09:00.

Rozsáhlý program konference a možnosti networkingových aktivit slibují návštěvníkům zajímavý a obohacující zážitek.

Registrace na konferenci je otevřena na webové stránce fintechroadmap.cz a nabízí různé možnosti účasti, včetně skupinových slev a early bird registrace pro rychlé přihlášení.