Glosa: Radek Koten a mikrovlnky smrti

Radek Koten

Radek Koten Zdroj: profimedia

Václav Klaus mladší
Václav Klaus mladší
Dění ve volebním štábu hnutí SPD
Dění ve volebním štábu hnutí SPD
Dění ve volebním štábu hnutí SPD
8
Fotogalerie

Rád bych tuto glosu věnoval všem lidem, kteří se vyznají v bezpečnostní politice. Volič SPD si o mikrovlnných troubách myslí následující: 

Rusko? Kdeže. Soros a Ilumináti? Sotva. Chemtrails? Velmi málo pravděpodobně. Uprchlíci a Islám? Možná, ale spíše ne. Hrozba, které bude muset čelit Česká republika a společně s ní celý svět v následujících letech, je docela jiná – mikrovlnné trouby.

Každý z nás voličů SPD ví, že pravda začíná tam, kde končí signál České televize. Tato ztrouchnivělá instituce není s to nás varovat a informovat o nebezpečí, které se skrývá v mikrovlnných troubách. Ty se za několik posledních dekád staly součástí prakticky každé domácnosti, takže nebezpečí máme všichni přímo před nosem. Výrobci mikrovlnek totiž počítají s tím, že pod svícnem je největší tma, takže většina spotřebitelů nebude očekávat riziko přicházející přímo z jejich kuchyňských linek. Pan Radek Koten vystudoval elektrotechnickou školu, takže jeho „strašení“ mikrovlnnými troubami je naprosto relevantní. Nikdo jiný u nás před nimi nevaruje, což přikládám tomu, že jsou tito lidé systematicky likvidováni mikrovlnkovými lobby.

Minulý rok jsem kdesi četl, že mikrovlnné trouby v sobě mají nejmodernější neuronové procesory, které se postupem času učí, a jednou, až bude jejich umělá inteligence plně rozvinuta, převezmou moc nad celou naší planetou. Není to sranda! Ve Spojených státech prý dokonce mikrovlnka napadla muže. Stalo se to přímo na ulici v New Yorku a psali o tom na serveru AZ247.cz. Nejenže napadenému nikdo nepomohl, ale dokonce zmizeli všichni očití svědci, kteří mohli dosvědčit tuto hrůznost.

Jsem opravdu rád, že máme v čele Bezpečnostního výboru Poslanecké Sněmovny člověka z nejpovolanějších. Radek Koten je politik, který se nenechá umlčet a nikdy nebude hájit zájmy jiné než české. Je jedno, jestli nám budou hrozit uprchlické nebo mikro vlny, protože teď bude všechno v pořádku, pokud budeme věřit SPD Tomia Okamury a panu předsedovi Kotenovi. Možná jsem do toho teď až moc zabrousil a nechci z toho vybrušovat, takže pokud s námi nesouhlasíte, mám pro vás jednoduchý test, který vás přesvědčí o tom, že pravdu máme my. Zkuste si dát ruku do mikrovlnky!

PS: Díky Václavu Klausovi ml., že pana Kotena podpořil. Je to nejlepší politik ze zkorumpované ODS, kterou by měl pustit k vodě a přestoupit do SPD.