Těžký život tří moderních mučedníků. Nezištného dobráka, svatého muže a dokonalého samaritána

Roman Janoušek, Dominik Duka a Petr Arenberger. Tři jména, která v posledních dnech dominují veřejnému prostoru a ačkoliv se tihle tři muži možná ani osobně neznají, mají toho mnoho společného. Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Janouška, Duku a Arenbergera spolehlivě spojuje, že mají všichni hrozně těžký život. Jsou to prakticky moderní mučedníci, které útrapy stíhají na každém rohu. První jmenovaný srazil ve svém voze ženu a od té doby ho stíhá jedna karmická rána na zdraví za druhou, až si chudák nemůže ani v klidu odsedět svůj trest. A určitě by moc rád!

Světec Duka pro změnu prohrál svůj boj za morální hodnoty naší společnosti a omluvy za Ježíše znásilňujícího muslimku se podle soudu nedočká, za to má ale sám co vysvětlovat. Na střeše jeho arcibiskupství se totiž koronaviru navzdory odehrál mejdan jako Brno!

A Petr Arenberger? To je chudák největší, jak vyplývá z jeho majetkového přiznání. No uznejte. S30 miliony a 65 nemovitostmi tře náš nový ministr zdravotnictví úplnou bídu s nouzí.