Události Luďka Staňka: Babiš není žádný amatér, 16 nemovitostí ve Francii má úroveň

Chce se nám o Andrejovi říct, že to není žádný amatér. To, jak si pořídil 16 nemovitostí ve Francii, sice smrdí jako praní špinavých peněz, ale má to svou úroveň.

Úroveň pořádně prohnaného šmelináře, který ví, jak se v tom chodí. Ale přitom chudákovi Andymu offshory musela poradit jeho realitní kancelář. Ty offshory, které samozřejmě nemá. K těm nemovitostem, které nejsou jeho, tak pozor! Když se ale na ten jeho nezámeček podíváme, moc nechápeme, proč se vůbec cpal do politiky, v tomhle sídle snů se mohl zavřít a svět mu mohl leda tak... Ale aby v tom realitním pekle nebyl sám, tak se podíváme i na dalšího experta. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Do krásného příkladu od architekta na drogách se konečně stěhuje i Tomio Okamura. Sídlo, které i členové jeho vlastní strany označili za mešitu pro islamisty, většinu místních nijak nepohoršuje, stejně tak jako je nepohoršuje ani sám Tomio, což o nich dost vypovídá. Jednoho obyvatele ovšem stavba dost naštvala, a tak s ní naložil jako správný Čech.