VIDEO DNE: Rockstar po úniku odhalil trailer GTA 6, hra dorazí v roce 2025

GTA 6

GTA 6 Zdroj: Rockstar Games

Fanoušci fiktivního města Vice City se neplánovaně dočkali ukázky toho, na co se mohou v příštích letech těšit. Hernímu vývojáři Rockstar Games krátce před plánovaným zveřejněním unikl trailer dalšího pokračování populární hry Grand Theft Auto. Ukázku GTA 6 pak urychleně publikovala i sama společnost. K hráčům další dávka krveprolití, automobilových honiček a černého humoru dorazí v roce 2025.

Původně bylo odhalení traileru GTA 6 plánované na úterý. Po pondělním úniku nakonec ještě v pondělí večer oficiální verzi vydal i Rockstar.

Na pokračování série GTA čekají její fanoušci už velmi dlouho, GTA 5 vyšlo před deseti lety, předchozí GTA 4 v roce 2008. 

Trailer potvrzuje to, o čem se už dříve mluvilo. Poprvé se tak objeví hlavní protagonistka, hlavní příběh se pak zjevně inspiroval slavným filmovým lupičským párem Bonnie a Clyde.

Video placeholde
První Trailer GTA VI • Rockstar Games/Youtube

Krátký film začíná ve vězení, kde se objevuje hlavní postava Lucia. Po propuštění se Lucie vrací se svým přítelem na dráhu zločinu. O moc více z herního příběhu trailer neukazuje.

Už loni se mohli hráči podívat na první náznaky toho, jak bude nová hra vypadat. Hacker se totiž naboural na servery Rockstaru a zveřejnil záběry některé z prvních vývojových verzí hry. Podle nich hráči například mohou navštívit stripklub nebo vyloupit restauraci.