Bookmakeři: Do Buckinghamského paláce přiletí v dubnu vrána

Britský princ William a vévodkyně Kate

Britský princ William a vévodkyně Kate Zdroj: ctk

Blížící se porod rozhýbal místní prodej suvenýrů.
Před londýnskou nemocnicí čekají na narození královského potomka i fanoušci.
Prostor před londýnskou nemocnicí obsadili také novináři.
Před londýnskou nemocnicí se objevili také dvojníci královské dvojnice budoucích rodičů.
Před londýnskou nemocnicí čekají na narození královského potomka i fanoušci.
8
Fotogalerie
Britský královský pár očekává narození svého druhého potomka a podle bookmakerů sázkové společnosti Chance to tentokrát nebude chlapec, ale dívka. Bookies však vidí ještě dál, bude to prý do 20. dubna a ve čtvrtek.

Vyznavači sázek na zajímavé zahraniční události si nyní mohou u Chance vsadit na narození druhého potomka britského královského páru, Williama a Kate. A podle bookmakerů je pravděpodobné, že po princi Georgovi, který se narodil v roce 2013, je nyní na cestě do Buckinghamského paláce nikoli čáp, ale vrána.

„Naši bookmakeři vypsali kurz 1,50:1 na to, že Georgovým sourozencem bude holčička. Sázkaři, kteří věří, že se mladý princ dočká bratříčka ale mohou sázet v kurzu 2,25:1,“ říká mluvčí Chance Markéta Světlíková.

Prohlédněte si, jak Británie prožívala okamžiky před narozením prvního potomka Williama a Kate

Kromě pohlaví dítěte však mohou obdivovatelé britské monarchie sázet i na to, který den přijde druhorozený potomek na svět. Na pondělí, kdy se narodil prvorozený George je vypsán kurz 7:1 (7 dní v týdnu, pravděpodobnost tedy 7:1). Jenže jak se zdá, bookmakeři vědí něco víc, vidí asi dál?

Dnem narození totiž podle nich bude čtvrtek! „Na tento den stanovili bookies nejnižší kurz 5:1, takže se bujaré královské oslavy nejspíš protáhnou ještě i přes víkend,“ upřesňuje Světlíková.

Dále je podle bookies pravděpodobné, že se děťátko narodí ještě do 20. dubna letošního roku (kurz 2,25:1), na květen je potom kurz 3,20:1.