Královský podcast. Harry a Meghan hodnotí uplynulý rok, na pomoc si přizvali i Eltona Johna

Meghan Markle a princ Harry

Meghan Markle a princ Harry Zdroj: Profimedia.cz

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu dnes zveřejnili svůj první podcast, Harry a Meghan se v něm společně s hosty, jako je zpěvák Elton John nebo tenistka Naomi Osakaová, zamýšlejí nad rokem 2020. Podcast je součástí širšího projektu, na kterém královský pár spolupracuje s firmou Spotify, píše BBC News.

Mladý pár nemluví o svých zážitcích z právě končícího roku, ale dává slovo svým přátelům a známým osobnostem, které obdivují. Právě oni v podcastu říkají, co je rok 2020 naučil. Sir Elton John považuje rok 2020 za „nejhorší, jaký kdy zažil,“ ale doufá, že pandemie pomine a že se z každého stane lepší člověk. Dalšími hosty jsou sedmnáctiletá aktivistka Christina Adaneová nebo propagátor celostní medicíny Deepak Chopra. Ke slovu se dostane také americký herec Tyler Perry nebo básník s pseudonymem George the Poet.

Jednotliví hosté své nahrávky posílali, vše bylo spojeno ve studiu, aniž se lidé fyzicky potkali. Podle Harryho je to jedno z ponaučení dnešní doby. Vztahy a propojení jsou důležité, i když se lidé fyzicky nesetkávají.

„Bez ohledu na to, jaké nástrahy vám život připravil, věřte nám, když říkáme, že láska vyhrává,“ vzkazuje posluchačům Meghan. Posledním řečníkem podcastu je roční syn Harryho a Meghan Archie, který posluchačům přeje „Šťastný nový rok“, a to s „lehkým americkým přízvukem,“ jak poznamenala BBC.

Princ Harry a jeho manželka Meghan se letos rozhodli stát se finančně nezávislými na britské královské rodině. V prosinci oznámili uzavření dohody mezi svým studiem Archewell Audio a streamovací službou Spotify, výše odměny nebyla zveřejněna. Už v září mladý pár představil svou budoucí spolupráci se streamovací službou Netflix. Smlouva na několik let slibuje dokumentární pořady, celovečerní filmy, scénáře nebo pořady pro děti.