Nastartujte úspěšnou kariéru už během studií. Lidl nabízí letní stáže

Zdroj: Lidl

Dnešní vysokoškoláci mívají o budoucí práci jasno. Očekávají dobrý plat, zajímavou pracovní náplň v úspěšné společnosti.  Je jasné, že atraktivní zaměstnavatelé si mohou z absolventů vybírat. Vyplatí se tedy myslet dopředu a využít možnosti praxí již během studia. Ty nejschopnější si firmy rovnou nechávají a nabízejí jim pracovní úvazek již při studiu. Právě s touto možností přichází Lidl.

Centrála obchodní řetězce Lidl se v létě otevírá studentům VŠ s ekonomickým zaměřením. Jako každý rok jim nabízí možnost stáže v jednom ze svých strategických oddělení, a to v oddělení nákupu. Stážisté se na 3 měsíce stávají přímou součástí týmu a úzce spolupracují s nákupčími odpovědnými za tvorbu sortimentu. Podílí se tak na přípravách nejen stálé nabídky, ale také oblíbených tematických týdnů. Vidí, co vše předchází tomu, než se v prodejnách objeví nová speciální akce.

Kromě toho se seznámí s procesem testováním kvality prodávaných potravin, zjistí, jak se vybírají dodavatelé.

Svou kreativitu pak mohou studenti projevit při přípravě reklamních a marketingových materiálů. Jak je vidět, během 3 měsíců stážisté poznají náplň práce tohoto oddělení opravdu podrobně a zjistí, že je velmi různorodá. Student odchází s velmi cennými a hlavně praktickými zkušenostmi. Lidl si tímto také vybírá do svých řad ty nejschopnější, kteří pak mohou na konci stáže dokonce získat nabídku na stálé zaměstnání v nadnárodní úspěšné společnosti.

Podrobné informace k projektu zájemci naleznou na kariérních stránkách http://kariera.lidl.cz/. Zájemci mohou zasílat přihlášky do 11. května 2017.

Pro absolventy všech VŠ Lidl také zavedl trainee program, konkrétně dvouleté zapracování na pozici regionálního manažera/manažerky. Trainee dostane služební vůz a měsíční mzdu ve výši 50 000 Kč v prvním roce. Úspěšní absolventi programu získají pracovní smlouvu na dobu neurčitou. Letos na podzim se navíc nově otevře program pro logistické pozice a mezinárodní trainee program.

Staňte se součástí týmu těch nejlepších i vy! Lidl vám tuto možnost nabízí právě teď.