Tipy na dárky, co teď jedou!

Dárky, co teď letí

Dárky, co teď letí

Ženy si umí většinou poradit, čím udělat svému protějšku radost a ještě si přitom vysloužit poklonu za originalitu. Prostě máme empatii v krvi. Ale co muži? Nekonečné bloudění kolem výloh a přemítání, jestli tamta nebo támhleta kabelka je ta pravá, kolikrát skončí unaveným klesnutím do křesla u kolegyně v práci a marným výrazem prosícím o pomoc. A přitom se stačí kolem sebe jen dívat.

Inspirujte se ulicí

Nechte si hezky zabalit malý stylový vůz do města. Rozhodně doporučujeme vybrat neokoukanou designovku, kterou jen tak nikdo nepřehlédne. A když ji pořádně ozdobíte, uvidíte, jaké haló tím doma způsobíte. Dost možná i u sousedů, kde si asi někdo vyslechne nelichotivou kritiku na téma, “A proč já jsem musela dostat žehličku?!”.

Dárky, co teď letíDárky, co teď letí

Podívejte se, jak takový pěkný dárek může vypadat. Právě na jednoho krasavce s mašlí a věnováním jsme narazili cestou do redakce. Škoda jen, že jsme neviděli tu šťastnou ženu, co to v něm pak na silnici rozbalila. “Trochu ji závidím, ale co, já mám narozeniny před sebou, třeba mě někdo překvapí,” uzavřela jedna z kolegyň obhlížení auta v dárkovém balení.

www.renault.cz

Dárky, co teď letíDárky, co teď letí