Nejlepším logistickým areálem je znovu Airport Logistic Park

sklady, logistika

sklady, logistika

Firmy, které si pronajímají moderní sklady, znovu zvolily nejlepším logistickým areálem Airport Logistic Park na západním okraji Prahy.

Komplex spravovaný developerskou firmou Panattoni je prvním skladovým areálem, který vítězství za uplynulých pět ročníků obhájil. Panattoni navíc už v roce 2011 v soutěži zabodovala se svým dalším projektem Panattoni Park Prague Airport.

„Parky nominované v letošním roce obstály v modernosti a aktuálních developerských trendech. Citlivé bylo téma dostupnosti pracovních sil, což především u pražských parků je dlouhodobě důležitý aspekt ,“ uvedl na odborném portálu Logisticsatoz.com šéf středoevropského průmyslového týmu poradenské společnosti Cushman & Wakefield Ferdinand Hlobil.

Logistické centrumLogistické centrum Airport Logistic Park

Airport Logistic Park se nachází u obce Kněževes, hlavní dopravní spojnící do areálu je rychlostní silnice R7. Areál tvoří kromě kanceláří tři skladové haly, každá z nich nabízí k pronájmu 18 000 metrů čtverečních.

Soutěž pořádá skupina Atoz Logistics, výzkum spokojenosti nájemců ale realizuje agentura Stem/Mark. Odborným garantem je právě Cushman & Wakefield. Poprvé se soutěž konala v roce 2009.