Švýcary bude na dovolenou dopravovat Travel Service

Travel Service

Travel Service Zdroj: mediafax

Česká letecká společnost Travel Service uzavřela se švýcarským touroperátorem Hotelplan Suisse smlouvu na zajišťování letecké dopravy pro letní sezónu 2013. Švýcarsko se tak stane v pořadí sedmou zemí, kde bude Travel Service rozvíjet své obchodní aktivity.

Kontrakt podepsali představitelé obou firem začátkem ledna. Klienty Hotelplan Suisse budou od března dopravovat na dovolenou do destinací ve Španělsku, Řecku, Egyptě a na Kypru letadla Travel Servisu Boeing 737 – 800. Pro letní sezónu 2013 počítá společnost s nasazením flotily celkem 40 letadel.

„Velice si vážíme toho, že jsme zvítězili mezi leteckými společnostmi ve výběrovém řízení na zajišťování charterových letů pro Hotelplan Suisse a získali důvěru jednoho z největších švýcarských touroperátorů. Jsem přesvědčen, že cestujícím Hotelplan Suisse nabídneme vysoký standard služeb,“ uvedl generální ředitel Travel Service Roman Vik. Lety do celkem 13 destinací bude Travel Service řídit z Curychu a Ženevy. Jde například o Tenerie, Las Palmas, Palmu de Mallorca, Ibizu, Marsu Alam či Korfu, Zakythnos a Larnacu.

Hotelplan Suisse, patřící pod Hotelplan Holding, ve Švýcarsku zastupují značky Globus Reisen, Travelhouse, Tourisme pour tous, Hotelplan, Migros Ferien, Denner Reisen a BTA first travel.

Travel Service patří do skupiny Unimex Group vlastněné podnikatelem Jiřím Šimáněm a Jaromírem Šmejkalem. Firma, která na trhu působí od roku 1997, je lídrem na charterovém trhu v Česku, na Slovensku a v Maďarsku. Významný podíl trhu má také v Polsku.

: