5 důvodů, proč potřebujete nový skládací telefon Galaxy Z Fold4

Zdroj: Samsung

Výkonnější, lehčí, tenčí a ještě více uzpůsobený pro práci – to jsou highlighty nové, už čtvrté generace oblíbeného skládacího telefonu s ohebným displejem Galaxy Z Fold4 od Samsungu. Nejoblíbenější manažerský telefon bude v prodeji na konci srpna, ale už nyní si můžete telefon předobjednat, samozřejmě s bonusem. Ptáte se, proč byste ho měli chtít?

Když v roce 2019 Samsung představil svůj moderní první skládací smartphone, okamžitě vyvolal rozruch a s ním o hodně otázek. Bude to fungovat? Bude o to zájem? Dnes, o tři roky později, už můžeme říct, že rozhodně ano – poptávka po modelu Galaxy Z Fold každoročně roste, a to zejména mezi manažery, businessmany a lidmi, kteří potřebují mít telefon jako plnohodnotný pracovní nástroj. Proč tomu tak je?

1. Velká obrazovka

Samsung Galaxy Z Fold4 zdánlivě působí jako klasický telefon, tak jak ho známe. Po rozložení se vám však v celé své kráse ukáže velký dotykový displej s úhlopříčkou 7,6”, se kterým je radost pracovat. Ten je koneckonců tím, co uživatele z celého světa na tomto telefonu láká ze všeho nejvíc. Skvělý pro sledování oblíbených seriálů či hraní her, ale také pro pracovní záležitosti – na velkém skládacím displeji si výborně vedou i kancelářské programy ze sady Microsoft Office nebo Outlook.

2. Multitasking

Obrazovku je možné rozdělit do více oken a v jeden okamžik tak pracovat v několika aplikacích, aniž byste mezi nimi museli přepínat, a tak si například během videohovoru můžete do vedlejšího okna rovnou psát poznámky pomocí pera S Pen a ještě u toho procházet podklady.

Samsung

3. S Pen

A právě podpora pera S Pen je nepostradatelným doplňkem telefonu. Napište si rychlou poznámku, kreslete si myšlenkové mapy nebo ovládejte S Penem telefon na dálku.

4. Vylepšené pracovní prostředí

Galaxy Z Fold4 je vůbec první zařízení s operačním systémem Android 12L, což je speciální verze Android pro velké displeje, tedy i pro skládací telefony. K efektivní práci přibylo oproti předchůdci několik vylepšení, například díky partnerství Samsungu s Googlem a Microsoftem nyní aplikace, jako například Chrome nebo Gmail, podporují přetahování souborů a dalších objektů, což znamená mimo jiné snazší kopírování či přesouvání odkazů, fotografií a dalšího obsahu mezi jednotlivými aplikacemi.

Samsung

5. Vypadá skvěle

Skládací telefon Samsung Galaxy Z Fold4 je oproti předchozí trojce mnohem elegantnější, především díky celkově tenčímu, a tedy i lehčímu tělu, ale i díky kvalitnímu provedení a decentním barvám. Celkový design telefonu dotváří dojem zařízení pro pravého manažera.

Pokud jste navíc opravdový fanda technologických novinek, kromě Galaxy Z Fold4 vás budou zajímat i další novinky s ním představené – chytré hodinky Galaxy Watch5 vám budou dokonale asistovat nejen při práci i sportu, ale i během spánku. Celou Galaxy rodinu pak můžete doplnit i sluchátky Galaxy Buds2 Pro, nabízející výjimečný 24bitový Hi-Fi zvuk.

Samsung

Jestli-že se nového Galaxy Z Fold4 už nemůžete dočkat, máme pro vás skvělou zprávu – Samsung již spustil předobjednávky. Výhodou není pouze včasné pořízení, ale můžete díky tomu i výrazně ušetřit. Pokud si do 25. 8. 2022 včetně nebo do vyprodání zásob předobjednáte na eshopu www.samsung.cz, v kamenných prodejnách Samsung nebo u vyprodaných prodejců elektroniky Samsung Galaxy Z Fold4, získáte bonus v podobě prémiového pojištění Samsung Care+ na jeden rok. Kromě toho platí i speciální akce, kdy můžete odprodat své staré zařízení jakékoliv značky a k výkupní ceně získat ještě bonus v hodnotě 10 000 Kč.