E15 spustila bezplatný vyhledávací portál obchodních příležitostí

E15 spustila bezplatný vyhledávací portál obchodních příležitostí

E15 spustila bezplatný vyhledávací portál obchodních příležitostí Zdroj: Shutterstock

E15 ve spolupráci se společností Dasonele a.s. spustila jako první ZDARMA přístupný vyhledávací portál veřejných zakázek - CENTRUM ZAKÁZEK. Uživatelům je k dispozici seznam aktuálních veřejných zakázek s možností jejich vyhledávání či nastavení pravidelného monitoringu.

Seznam aktuálních zakázek naleznete na adrese .

CENTRUM ZAKÁZEK je vyhledávací portál veřejných zakázek, jehož cílem je neomezeně zpřístupnit informace o aktuálních zakázkách vyhlášených v České republice a zvýšit tak jejich dostupnost.

Zakázky je možné online prohlížet v seznamu, jednotlivých kategoriích či u konkrétních zadavatelů, případně je aktivně vyhledávat dle jejich názvu či popisu. Po bezplatné registraci do portálu pak máte také možnost využít jak „Rozšířené vyhledávání“ s rozlišením zakázek dle druhu zadávacího řízení, místa plnění a jejich kategorie, ale též „Monitoring“, díky němuž Vám pravidelně doručíme výpis zakázek z Vašeho odvětví za předchozí den přímo do emailové schránky.

Díky tomu, že jsou webové adresy s veřejnými zakázkami aktivně monitorovány, mají uživatelé portálu jedinečnou možnost věnovat se tomu, čemu rozumí a nemusí trávit svůj čas vyhledáváním obchodních příležitostí, které jsou mnohdy skryté či neobsahují adekvátní informace pro řádné zpracování nabídky.

Portál je přístupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a zakázky jsou aktualizovány každý všední den. V systému naleznete jak aktuální zakázky, tak i přes 100.000 archivních zakázek.

Neplaťte zbytečně za něco, co můžete mít zdarma.