Česká pojišťovna otevírá nové plnohodnotné pobočky na poště

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Ceska pojistovna

Česká pojišťovna (ČP) rozšiřuje síť poboček o 33 míst v prostorách České pošty. Jde o první krok k dosažení strategických cílů pojišťovny, kterými jsou návrat k růstu a 30 procentní tržní podíl do konce roku 2013. Pomoci má právě i nový koncept vzhledu a obslužnosti distribuční pobočkové sítě.

„Rozšíření naší distribuční sítě o specializovaná místa na pobočkách České pošty je pro nás důležitým krokem hlavně v lokalitách, kde nebyla naše přítomnost doposud adekvátní. Chceme, aby klienti měli vždy k dispozici ta nejlepší řešení svých pojistných potřeb na místech, která jsou pro ně nejdostupnější. Tradiční lokality České pošty k tomu dávají skvělou příležitost,“ říká Zdeněk Kaplan, náměstek pro pobočkovou síť ČP. „Pokud se koncept poboček na poště osvědčí, budeme jejich počet postupně navyšovat,“ doplňuje.

Nové pobočky na poště nabídnou klientům pošty plný rozsah pojišťovacích služeb. Dříve byly produkty ČP nabízeny klientům pošty pouze na standardních přepážkách. Nově otevřená specializovaná místa jsou však plnohodnotnou pobočkou ČP. Zaměstnanci pošty, kteří na těchto místech pracují, prošli adaptačním programem přímo na pobočkách pojišťovny.

Česká pojišťovna spolupracuje s Českou poštou od roku 2001. Její produkty lze sjednat na téměř 3 400 místech České pošty.

Přehled 33 nových poboček ČP na poštách

Přehled 33 nových poboček ČPPřehled 33 nových poboček ČP | Ceska pojistovnaZdroj: ČP