Do konce roku bez závazků

Komerční banka

Komerční banka

V dnešní uspěchané době, kdy nám dny a týdny splývají, nás každoročně zaskočí, jak ten rok utekl a že Vánoce a Nový rok nám už opět klepou na dveře. Dříve než zapálíte poslední svíčku na adventním věnci a dýchne na vás magické kouzlo Vánoc, zkontrolujte, zda jste uhradili všechny své finanční resty. Poslali jste platby na stavební spoření, doplatek za elektřinu, zaplatili řemeslníkům? Pokud chcete dostát svým závazkům ještě do konce letošního roku, jsme tu pro vás, připraveni vám pomoci.

Pobočky Komerční banky budou v pracovní dny v závěru letošního roku otevřeny ve standardních otevíracích hodinách s výjimkou 31. prosince 2013, kdy bude otevřeno do 13.00 hod. Přímé bankovnictví vám bude k dispozici až do 20.30 hod., službu Expresní linky můžete využívat nepřetržitě i v období Vánoc a Nového roku.

Přinášíme vám přehledný časový harmonogram pro podání příkazů nebo vložení hotovosti tak, aby byly peníze na účet příjemce připsány ještě letos:

Prosinec 2013Prosinec 2013

Pár tipů, jak své finanční závazky zaplatit včas a v klidu (nejen) v posledních dnech v roce:

► Pro platby, které se pravidelně opakují, využijte úhradu prostřednictvím trvalých příkazů, svolení k inkasu nebo SIPO. Nemusíte hlídat splatnost svých závazků, Komerční banka bude odesílat platby pravidelně dle zadaných parametrů.
► U plateb, které nelze z jakéhokoli důvodu platit pravidelně, zadejte příkaz k úhradě se splatností podle vašich potřeb s časovým předstihem. Při nakupování vánočních dárků snadno zapomenete na úhradu ročního vyúčtování za plyn a upomínka za neuhrazení faktury rozhodně není to, co by přispělo ke štěstí v novém roce.
► Zadávejte platby prostřednictvím internetového bankovnictví, vyhnete se tak frontám a vše vyřídíte z pohodlí domova.
► Plaťte prostřednictvím aplikace Mobilní banka 2 ve svém mobilním telefonu do všech bank v České republice.
► Přejete si nový „chytrý“ telefon? Vyzkoušejte placení pomocí QR kódu. Stačí, když vyfotíte složenku nebo tzv. QR kód, příkaz autorizujete – a je zaplaceno.

Komerční banka vám přeje příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok 2014.

www.kb.cz.