Jak získat nabídky povinného ručení bez zadávání osobních údajů?

.

. Zdroj: Shutterstock

Srovnání povinného ručení na internetu je příslibem zajímavějších cen. Rozmyslete si, zda při porovnání zadáte své osobní údaje. Nabídky mohou být rozdílné.

Ať už vlastníte nebo provozujete jakýkoliv dopravní prostředek na silničních komunikacích, jednou z nezbytností, kterou musíte vlastnit je povinné ručení. To díky mnohým pojišťovnám na trhu nabývá nejrůznějších podob a cen. Pokud chcete získat výhodnou cenu za pojištění vozu, nemusíte obcházet jednu pojišťovnu za druhou. Využijte srovnání povinného ručení na internetu. Tento model porovnání šetří váš drahocenný čas a ve výsledku i peníze.

Nabídky povinného ručení bez osobních údajů

Jestliže jste někdy vyzkoušeli srovnávače pojištění na internetu, jistě moc dobře víte, že jejich nedílnou součástí je vyžádání osobních údajů. Bez nich se obvykle nedopracujete k cenovým nabídkám, které vás zajímají. Pokud nechcete zadávat tyto údaje a jde vám například o obecný průzkum cen povinného ručení, můžete takový krok obejít uvedením fiktivního emailu a telefonního čísla. Je to ale ten správný postup?

Nebojte se zadat své osobní údaje

Když o povinné ručení opravdu stojíte, vyplatí se zamyslet se nad tím, jestli vám právě zadání osobních údajů nepřinese nějaké benefity navíc, protože tomu tak opravdu je. Se zadáním takových údajů minimálně získáte daleko přesnější cenu za povinné ručení. Kontaktovat vás bude specialista na pojištění, který je nápomocen nejenom v rámci konzultací a ostatních dotazů.

  • Pomoc při výpovědi stávajícího pojištění
  • Možnost získat další připojištění

Nabídky povinného ručení se zadáním osobních údajů přináší ještě jeden ze zásadních benefitů. A tím jsou neveřejné nabídky pojištění na auto prezentované právě zmíněným pracovníkem call centra. V mnoha případech můžete využít i možnosti nechat se kontaktovat v konkrétní čas, kdy vás hovor nebude nikterak obtěžovat. Tato cesta je mimochodem příslibem i k nepravidelným akčním nabídkám, s nimiž lze za povinné ručení také ušetřit.

Kde srovnat povinné ručení?

Ať už se rozhodnete své osobní údaje při porovnání povinného ručení uvádět či nikoliv, přinášíme vám tip na prověřený srovnávač pojištění na auto. Je to internetový portál srovnano.cz, kde se domůžete nejlevnějšího povinného ručení na trhu. A to právě díky exkluzivním a neveřejným nabídkám, které předkládají specialisté na telefonu. Na otázku, zda zadávat nebo nezadávat osobní údaje si tak musíte odpovědět sami.