Nejlepší finanční produkty? Rozhodněte o nich i vy!

O nejlepším finančním produktu můžete rozhodnout i vy.

O nejlepším finančním produktu můžete rozhodnout i vy. Zdroj: Shutterstock

Dvacet finančních produktů se probojovalo do finálového kola Ceny veřejnosti. O tom, jaký produkt vyhraje a stane se tak nejoblíbenějším produktem letošního roku, můžete rozhodnout i vy. Stačí se zapojit do hlasování, které bude probíhat do 25. dubna.

 

Již 17. rokem hodnotí Finanční akademie kvalitu finančních produktů na trhu. Rozhodovat bude celkem v 17 kategoriích, mezi nimiž jsou jak standardní kategorie, jako jsou účty nebo hypotéky, ale i Novinka roku a již druhým rokem i zcela nová kategorie FinTech. 

Vedle odborného hodnocení je součástí soutěže i hlasování veřejnosti, a to prostřednictvím dvou kategorií – Ceny veřejnostiCeny podnikatelů. Dát najevo svůj názor a podílet se tak na rozhodnutí, kdo si odnese v letošním roce ocenění Zlatá koruna, může každý na webu www.zlatakoruna.info.

„Zpětná vazba je velice důležitá a proto jsme rádi, že v soutěži posuzují kvalitu finančních produktů nejen odborníci, ale i veřejnost. Jsou to totiž klienti finančních společností, pro které jsou tyto produkty určeny a kteří tak právě prostřednictvím hlasování mohou dát najevo, jak jsou s nimi spokojeni. V minulých deseti letech se oblíbenosti veřejnosti těšily převážně nízkonákladové účty a na stupních vítězů se vždy objevil minimálně jeden účet bez poplatků. Trend rostoucího vlivu inovací a technologií si neuvědomují jen odborníci. I široká veřejnost vnímá důležitost technologií a do finálového kola se tak probojovaly už i fintechové projekty,“ dodal k výsledkům nominačního kola Ceny veřejnosti Dr. Pavel Doležal, zakladatel a ředitel Zlaté koruny. 

Hlasováním se zároveň zapojíte do soutěže o hodnotné ceny.Hlasováním se zároveň zapojíte do soutěže o hodnotné ceny. | pdMEDIA

Do 25. dubna může ve finálovém kole veřejnost rozhodnout o tom, jaké produkty se na medailových pozicích umístí letos. Ke stejnému datu bude ukončeno i jednokolové hlasování veřejnosti v Ceně podnikatelů.

Výsledky budou uveřejněny na začátku května, slavnostní předání cen proběhne na galavečeru Zlaté koruny 30. května v Top Hotelu Praha. Pokud hlasující odpoví na tipovací otázku, mohou vyhrát hodnotné ceny od partnerů. Ve hře je například šperk dle vlastního výběru ze šperkařství Jitka Kudláčková, služby od Adams Barbershop a další zajímavé ceny. 

20 finalistů Ceny veřejnosti Zlaté koruny 2019 

Allianz MojeAuto s cenou podle ujetých kilometrů a přednastaveným výběrem rizik

Allianz pojišťovna

Aplikace MONETA Smart Banka (s Apple Pay, Google Pay, Face ID, multibankingem, tmavým módem a nejnovějším zabezpečením proti malware hrozbám)

MONETA Money Bank

Běžný účet Air Bank

Air Bank

Běžný účet Richee

Banka CREDITAS

Běžný účet ZDARMA A BEZ PODMÍNEK s výběry po celé ČR

Equa bank

BitcoinBanking - víc než bitcoinový účet

wbtcb

EnCor Fixed Income Strategy Fund

Encor Funds

Fio osobní účet bez poplatků

Fio banka

Hello kreditka - NEJLEPŠÍ KREDITNÍ KARTA VE MĚSTĚ

Hello bank!

Hello půjčka - KONSOLIDACE VAŠICH ZÁVAZKŮ, S ÚROKEM OD 5,69 %

Hello bank!

Hello půjčka - PŮJČKA NA COKOLIV, S ÚROKEM OD 5,69 % a DO 9 MINUT

Hello bank!

Hello spoření - SPOŘICÍ ÚČET S ÚROKEM 1,5 % ROČNĚ BEZ DALŠÍCH PODMÍNEK

Hello bank!

Hello účet - běžný účet ZDARMA, BEZ PODMÍNEK A BEZ ZBYTEČNÝCH POPLATKŮ

Hello bank!

Junior

Raiffeisen stavební spořitelna

mKonto s mKartou Svět pro nejvýhodnější placení v zahraničí, SEPA platbami zdarma a bez zbytečných poplatků. Vítěz Ceny veřejnosti 2018

mBank

NEO účet

Expobank

Partners Bond Opportunity

Partners investiční společnost

Stavební spoření RSTS

Raiffeisen stavební spořitelna

U konto s výběry doma i v zahraničí zdarma

UniCredit Bank

Zonky

Zonky