Refinancování - i úvěr může být levnější

ZUNO

ZUNO

Čím dál víc Čechů si v posledních letech bere bankovní půjčku. Pokud jsou s aktuální úrokovou sazbou nespokojení, mohou stávající půjčku refinancovat a s novou získat i výhodnější podmínky. Kromě peněz uspoří refinancování i dodatečné poplatky a poskytuje možnost předčasného splacení. Správná volba úvěru může ušetřit v průměru až 1840 Kč ročně.

Buďte chytří

Na českém trhu nabízí refinancování několik bank a jednou z nejzajímavějších nabídek je ta od ZUNO. Online banka ví, že předražené půjčky komplikují život. „Mnoho zákazníků o refinancování a jeho výhodách vůbec neví,“ vysvětluje Petr Lakata, šéf produktového oddělení v ZUNO. „Proto jsme chtěli klientům ukázat, jak může být refinancování výhodné. V průměru mohou ušetřit až stovky korun.“

Jděte na to online

Ačkoli může refinancování vypadat jako obtížné a časové náročné, celý proces se dá zvládnout jednoduše. Stačí navštívit webovou stránku věnovanou refinancování, vyplnit žádost a nahrát potřebné dokumenty. V případě dotazů je klientům kdykoli dostupné kontaktní centrum.

Vyberte si nejlepší nabídku Aktuální nabídka refinancování od ZUNO patří mezi nejlepší na trhu. Klientům umožňuje refinancovat jak účelovou, tak bezúčelovou půjčku. V případě, že je jejich původní úvěr starší než tři měsíce, mohou si dokonce původní částku navýšit. Kromě toho získají o 2 % nižší úrokovou sazbu než ustávajícího úvěru. V ZUNO začíná úroková sazba už na 6,9 %.

Plaťte méně

Kolik můžete díky refinancování uspořit? V případě půjčky na 100 000 Kč se splatností 4 let a průměrnou tržní úrokovou sazbou 10,9 % ročně můžete se ZUNO celkem ušetřit až 7 500 Kč, což je až 1 840 Kč za rok. Banka jednoduše sníží úrokovou sazbu o 2 % ročně a zruší všechny ostatní poplatky, které mohou u jiných bank tvořit průměrně 720 Kč ročně.

Náš tip: Refinancujte svůj úvěr s úrokovou sazbou nižší o 2 % p.a., neplaťte další poplatky a šetřete peníze i čas několika kliknutími na internetu.