Ford začíná s elektrifikací svých dodávek. Půjde o plug-in hybrid

Ford

Ford Zdroj: autorevue.cz

Ford v Detroitu ukázal nejnovější pickup F-150
Ford v Detroitu ukázal nejnovější pickup F-150
Ford v Detroitu ukázal nejnovější pickup F-150
Ford v Detroitu ukázal nejnovější pickup F-150
Ford RS 1600 s šestnáctiventilovou hlavou motoru Cosworth
7
Fotogalerie

Zatím Ford připravil testovací flotilu dvaceti Transitů Custom, v roce 2019 ovšem chce mít v prodeji sériovou verzi své tradiční dodávky s pohonem plug-in hybrid. Více na: http://www.autorevue.cz/ford-zacina-s-elektrifikaci-svych-dovavek-pujde-o-plug-in-hybrid

Poté, co před několika lety zkrachoval společný projekt automobilky Ford a britské společnosti Azure Dynamics na výrobu plně elektrické dodávky Ford Transit Connect, přichází Ford s novým nápadem.

Nyní americká automobilka s modrým oválem ve znaku oznámila, že připravila flotilu 20 testovacích dodávek transit custom s plug-in hybridním pohonem.

Auta se budou testovat ve firmách, které v Londýně provozují flotilu dodávkovkých aut. Řidiči budou sbírat zkušenosti celých dvanáct měsíců. Podle statistiky se každý pracovní den v britské metropoli uskuteční 280 000 jízd dodávkových vozidel, které najedou celkem 13 milionů kilometrů. Díky plug-in hybridnímu pohonu bude možné velkou část jízd daného vozu uskutečnit v elektrickém režimu, bez vypouštění emisí.

Celý článek čtěte na autorevue.cz >>>

Více na: http://www.autorevue.cz/ford-zacina-s-elektrifikaci-svych-dovavek-pujde-o-plug-in-hybrid