Opel Vivaro je ideální volbou pro velké firmy, říká Mikuláš Ivaško

Mikuláš Ivaško

Mikuláš Ivaško

Automobilka Opel v těchto měsících uvádí na český trh modernizované vozy Opel Vivaro a chce s nimi oslovit širokou škálu zákazníků. O tom, v jakých variantách a pro jaké cílové skupiny jsou Vivara nabízena, jsme si povídali s Mikulášem Ivaškem, manažerem pro lehká užitková vozidla ve společnosti Opel.

Automobilka Opel v současné době na trh uvádí druhou generaci vozu Opel Vivaro. Co z tohoto vozu činí ideální součást každé větší firemní flotily?

Automobilka Opel nabízí na českém trhu jednu z nejmladších produktových palet lehkých užitkových vozů. Díky tomu, že naše vozy jsou vybaveny nejnovějšími technologickými a bezpečnostními prvky, jsou ideální volbou pro všechny velké firmy, které provozují rozsáhlé firemní flotily. Opel Vivaro je standardně nabízen ve třech provedeních - Van, Crew Van a Combi. Každý z těchto modelů uspokojuje požadavky jiných cílových skupin. Díky nové generaci pohonných jednotek, které na trh přicházejí společně s novým Vivarem, mohou klienti výrazně ušetřit nejen na provozních nákladech, ale také na pravidelných servisních kontrolách.

Mezi vaše zákazníky patří také velké firmy, které vaše vozy využívají. O jaký model je největší zájem?

Každá firma klade důraz na snižování svých nákladů. Jaké úsporné motory automobilka Opel do svých lehkých užitkových vozů montuje?

V souvislosti s uvedením na trh nového modelu Opel Vivaro jsme inovovali také pohonné jednotky. Do vozu Vivaro montujeme novou generaci motorů 1,6 CDTI. Ke standardní motorizaci si zákazník může zvolit také výkonnější verzi Bi-Turbo s dvěma turbodmychadly, díky kterým auto dosahuje nadstandardního výkonu při současném zachování nízké spotřeby a nízkých emisí skleníkových plynů. Nové motory našim zákazníkům nepřinášejí pouze snížené náklady na provoz, ale také na servis.

Více zde.