GESTO ROKU: Učením k úspěchu. Hlasujte pro nejlepší české vzdělávací projekty

Vzdělávání, ilustrační foto

Vzdělávání, ilustrační foto Zdroj: profimedia

Deník E15 vyhlašuje anketu Gesto roku 2018 o firmu, která v Česku nejúspěšněji přispívá ke vzdělávání mladých lidí. Odborná porota deníku E15 a platformy Byznys pro společnost vybrala pět inovativních projektů, které připravují studenty pro budoucí úspěch jak na trhu práce, tak v podnikání, zejména při využití nových technologií. O vítězi ceny vyhlašované při udělování titulu TOP Odpovědná firma můžete rozhodnout i vy na webu E15 od 17. září do 17. října.

Veolia

Společnost Veolia rozdala studentům tablety a ti na nich s aplikací pro identifikaci rostlin PlantNet mapovali vegetaci v okolí své školy.


IBM 

Studenti ze středních škol realizují pod vedením odborníků ze společnosti IBM a Českého vysokého učení technického vlastní technické nápady a představí je na veletrhu Maker Faire.


KPMG

Děti mohou pod vedením poradců ze společnosti KPMG a dalších lidí z úspěšných byznysových projektů projít se svým podnikatelským nápadem stejnou cestu, jakou musí absolvovat každá začínající firma.


Správná volba vzdělání je čím dál složitější. S touto hádankou pomůže magazín E15 Premium >>>


Samsung

Čtyři dívky a pět chlapců z Česka a Slovenska, kteří se ocitli v komplikované životní situaci, dostali novou šanci. Společnost Samsung každému poskytla na vzdělání 130 tisíc korun. Ty mohou během deseti měsíců pod vedením mentorů a podle vlastních představ investovat do svého kariérního rozvoje.


Vodafone

Společnost Vodafone podporuje středoškoláky i vysokoškoláky na cestě za výběrem technologických profesí. Studenti si v projektu #jetovtobě prakticky vyzkoušejí to, co je škola naučí jen v teorii. 


Hlasujte zde: