Neberu zakázky, které jsou proti mému přesvědčení, říká make-up artistka Koki

Video placeholde

Kateřina Koki Mlejnková je jednou z nejvýraznějších českých make-up artistek a beauty influencerek. Jak vnímá influencerskou zodpovědnost a jak jí v jejím byznyse pomáhá Instagram? Podle čeho si vybírá zakázky? Nejen o tom mluvila v dalším díle pořadu Ženy v byznyse. 

Ve světě make-upu je známá díky kreativním, barevným, někdy extravagantním líčením, na Instagramu patří k nejvlivnějším českým beauty influencerkám. Kateřina Koki Mlejnková začínala jako fotografka a její profil na oblíbené sociální síti podle toho vypadá. Vedle make-upu je plný módy, ale také autenticity. Koki totiž často píše o sebepřijetí, svoje followery inspiruje k tomu, by neřešili, co si o nich myslí okolí, byli sami sebou, užívali si život, nesoudili ostatní.

Vnímá jako influencerka zodpovědnost za to, co lidem na sociálních sítích předává? „Jeden čas to pro mě bylo velké téma, ale řekla jsem si, že přece nemůžu omezovat samu sebe, že nemůžu pořád řešit, co ode mě lidé očekávají. Myslím, že je to o osobní zodpovědnosti těch lidí, co si z contentu na mém profilu odnesou,“ vysvětluje Koki.

Pořad Ženy v byznyse je společný projekt webu Ženy.cz a deníku E15 o byznysovém a marketingovém pozadí různých podnikatelských sfér z pohledu úspěšných žen, které se zapsaly do tváře české byznysové scény.