Herny a kasina zkrachovalé Slot Group mění majitele

Celkem 140 provozoven zkrachovalé hazardní společnosti Slot Group směřuje k novému vlastníkovi. Skupina má kasina a herny napříč Českou republikou. Prodej se uskutečnil v rámci konkurzu. (ilustrační foto)

Celkem 140 provozoven zkrachovalé hazardní společnosti Slot Group směřuje k novému vlastníkovi. Skupina má kasina a herny napříč Českou republikou. Prodej se uskutečnil v rámci konkurzu. (ilustrační foto) Zdroj: Profimedia

Transakce s majetkem Slot Group zatím není ukončená. (ilustrační foto)
Majitel Slot Group a chudnoucí miliardář Milutin Perič.
Nový vlastník majetku ze Slot Group získá provozovny firmy očištěné od dluhů. (ilustrační foto)
4
Fotogalerie

Celkem 140 provozoven jednoho z největších provozovatelů hazardu míří k novému vlastníkovi. Prodej skupiny Slot Group, která provozuje kasina a herny napříč Českou republikou, se uskutečnil v rámci konkurzu. Skupina někdejšího miliardáře Milutina Periče zbankrotovala loni v červenci.

„Transakce ještě není uzavřená, čeká se na doplacení kupní ceny,“ řekl Jaroslav Hradil, ředitel dražební společnosti Prokonzulta, která prodej organizovala. Cenu ani vítěze výběrového řízení nekomentoval.

V tajnosti zatím nechává výsledky tendru i insolvenční správce Slot Group David Jánošík. „S ohledem na probíhající proces zpeněžení obchodního závodu dlužníka jedinou smlouvou se nyní k podrobnostem dosud neskončeného zpeněžení nebudu vyjadřovat,“ sdělil. Hodnotu majetkové podstaty skupiny Slot vyčíslil insolvenční správce už dříve na 197 milionů korun.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!