Jak si užít luxusní zimní dovolenou v Alpách

Jak si užít luxusní zimní dovolenou v Alpách

Jak si užít luxusní zimní dovolenou v Alpách

Chcete zažít pohádkový týden v luxusní horské chatě nebo hotelu a pořádně si zalyžovat? Máme pro Vás několik tipů na luxusní chaty a hotely v rakouských Alpách. Užijte si zimní dovolenou v maximálním pohodlí.

Pokud si potrpíte na nadstandard a lyžování si chcete užít opravdu na plno, vyrazte do rakouských Alp, které nabízí luxusně vybavené chaty a hotely s perfektní polohou přímo na sjezdovce. Milovníkům soukromí vycházejí maximálně vstříc moderně vybavené horské chaty zajišťující dostatek prostoru a téměř domácký komfort. Nechybí vybavená kuchyně a krb, často zde také naleznete saunu nebo vířivku. Pokud však vyžadujete kompletní služby, nabídka luxusních hotelů je zde také velká.

Jak si užít luxusní zimní dovolenou v AlpáchJak si užít luxusní zimní dovolenou v Alpách

Korutanský luxus

Luxusní hotel v rakouských Korutanech v lyžařském středisku Nassfeld nabízí kromě nadstandardně vybavených pokojů také lázně o velikosti 2 400 m2 nabízející bazén s masážními tryskami a protiproudem, venkovní vyhřívaný bazén, bazén s ledovou vodou, vířivky, několik druhů saun, páru, tepidárium, termárium, infrakabinu, multifunkční sprchu, kneipp terapie, horizontální solárium, relaxační místnost s lehátky a vodními lůžky, mediační místnost, soukromé relaxační suity, nadstandardně vybavenou posilovnu a kosmetické a zdravotní kúry. Týdenní pobyt pro dva s polopenzí Vás v zimě vyjde na 54 až 64 tis. Kč v závislosti na druhu pokoje a konkrétním termínu.

Z lyží rovnou ke krbu

Chata stojí na klidném místě v krásné přírodě přímo v centru lyžařského střediska Lienzer Dolomiten. Svahy v oblasti Zettersfeld patří k těm, kde lze vychutnávat nerušenou pohodu, tratě na Hochsteinu mají charakter vysloveně sportovní. Výborné podmínky mají v okolí Lienzu také běžkaři, pro které je zde k dispozici 110 km tratí všech obtížností. Sportovní den můžete zakončit posezením u krbu nebo saunováním. Cena týdenního pronájmu pro maximálně 6 osob je 30 – 38 tis. Kč.

Jak si užít luxusní zimní dovolenou v AlpáchJak si užít luxusní zimní dovolenou v Alpách

Horská pohoda s přáteli

Stylové nově vybudované horské chaty s obytnou plochou 150 m2 se nachází ve vzdálenosti jen několika metrů od sjezdovky ve středisku Feuerkogel. Chata je vhodná pro větší skupinky, neboť se zde ubytuje až 12 osob. Týdenní pronájem chaty se v zimní sezóně pohybuje od 56 do 78 tis. Kč.

Hory365.cz - specialista na ubytování v Alpách

Web je úzce specializován na ubytovací objekty nacházející se v italských a rakouských Alpách v různých cenových kategoriích od těch nejlevnějších po opravdu drahé. Kromě samotného ubytování zde naleznete nabídku pobytových balíčků zahrnujících skipasy.

Pokud se nechcete zdržovat vybíráním z množství objektů, můžete si vyplnit nezávazný poptávkový formulář, na jehož základě Vám zkušení pracovníci doporučí objekty přesně dle Vašich představ.