Nejdražší hokejové finále. Lístek na Kometu za 1250 korun

Video placeholde
Vítězná radost hokejistů Komety
Na postupu měl svůj podíl i Martin Nečas
Kometa Brno slaví, do finále se podívá poprvé od roku 2014
Kometa slaví postup do finále! Účast po třech letech jí vystřelil Hynek Zohorna
Oslava hokejistů Komety Brno, ve finále jsou poprvé od roku 2014
11
Fotogalerie

Cena vstupenek na finále hokejové extraligy letos poprvé překročí hranici tisíc korun za zápas. Fanoušci Komety Brno (a Liberce, pokud se k lístkům dostanou) zaplatí za třetí, případně čtvrtý duel série až 1250 korun. V Brně je kvůli těmto cenám pozdvižení, lidé Kometě spílají na jejím facebookovém profilu a naštvání si ventilují i na diskusním fóru fanoušků.

Sledovat cestu Komety Brno v boji o vytoužený dvanáctý mistrovský titul letos není levná záležitost. Je to sotva pár týdnů, co fanoušky z Brna nadzvedla cenová politika hradeckého Mountfieldu, který po nich do sektoru pro hosty chtěl za vstupenku stejnou sumu jako na tribunu v Brně, tedy 450 korun. Na Mountfield HK tehdy poslali Českou obchodní inspekci, která s klubem vede správní řízení.

 Netrvalo dlouho a zloba fanoušků Komety se obrátila do vlastních řad. Brněnské vstupenky za 800-850 korun na stání a 1200-1250 korun na sezení (nižší cena platí pro držitele permanentek) jsou v porovnání s Libercem (220-380 korun) několikanásobně dražší.

Kometa slaví postup do finále. Podívejte se

Video placeholde
Kometa Brno - Hradec Králové: Euforie v Brně! Hynek Zohorna vystřelil Kometě postup do finále • TV TIPSPORT

 „Dal bych i jednou tolik! Už se těším,“ napsal pod oznámení Komety o prodeji vstupenek na letošní finálovou sérii Michal Tomeček. S tímto pohledem na věc je ale ve výrazné menšině. Desítky dalších si stěžují.

 „Finále uvidím v Liberci a v TV. Tohle je fakt moc,“ povzdechl si Oldřich Chudoba. A to je jedna z několika slušných reakcí. Jedná se totiž nejen o nejdražší finále extraligy, ale i o nejdražší vstupenky na zápas Komety. Vloni vyšel lístek na Open Air na 990 korun.„To je apríl?“ tázal se Miroslav Boxan.

Vše o hokejovém finále čtěte na webu isport.cz