Síť Fortuny v Polsku pohltí další pobočky Tipsportu

Polské ministerstvo povolilo společnosti Fortuna zakłady bukmacherskie provozování 80 nových poboček. Většinou jde o prodejní místa, která původně patřila polskému Tipsportu. Fortuna je tak s 474 prodejními místy sázkovou kanceláří s nejhustší maloobchodní sítí. V lednu společnost také jako první na polském trhu získala licenci na provozování kurzových sázek prostřednictvím internetu na www.efortuna.pl.

„Soustředění na rozvoj poboček je nadále důležitým prvkem naší strategie. I když dynamicky roste segment on-line sázení, retailová síť – v podobě vlastních nebo partnerských poboček, je nadále významným distribučním kanálem polské Fortuny. Hraje důležitou roli v podpoře on-line sázení, protože internetoví klienti díky ní mohou bezplatně využívat všechny služby dostupné „tradičním” pobočkovým zákazníkům,” uvedl Jan Štefanek, generální ředitel polské Fortuny.

Polské ministerstvo financí Fortuně udělilo nové licence také pro dalších 54 míst, kterým měla jejich platnost brzy vypršet.

„V souvislosti s blížícími se velkými sportovními událostmi, jako je EURO 2012 v Polsku a na Ukrajině nebo olympijské hry v Londýně, se snažíme, aby naše nabídka byla nejen nejatraktivnější na trhu, ale také kdykoliv a kdekoliv dostupná. I proto mohou naši zákazníci kromě tradičních poboček od 25. ledna sázet jak přes počítač, tak prostřednictvím mobilních telefonů,“ dodal Jan Štefanek.

Nové pobočky začlení Fortuna do své sítě v druhé polovině dubna a následně změní jejich označení tak, aby fungovaly pod jednotnou značkou Fortuna zakłady bukmacherskie.