Acomware posiluje tým pro e-mailovou komunikaci

Martin Halama posiluje tým Acomware pro e-mailovou komunikaci

Martin Halama posiluje tým Acomware pro e-mailovou komunikaci Zdroj: archiv

Společnost Acomware přibírá do svého týmu Martina Halamu, který by měl pomoci s rostoucí poptávkou po správě e-mailové komunikace.

Oddělení e-mail marketingu společnosti Acomware posílil Martin Halama, který doposud působil jako koordinátor e-mailového marketingu v Makro Cash&Carry ČR. Halama byl již v minulosti oceněn za svou práci na e-mailových kampaních, v roce 2013 si například odnesl první a druhé místo v soutěži Fenix content marketing v kategorii o nejlepší newsletter. V letošním roce se účastní soutěže WebTop100 v kategorii e-mailingová kampaň, ovšem jako člen poroty.

Acomware rozšiřuje svůj tým z důvodu rostoucí poptávky po správě e-mailové komunikace ze strany svých klientů. „Kontinuálně získáváme nové klienty z řad e-shopů i retailových firem. Jejich společným cílem je zlepšit e-mailovou komunikaci napříč celým životním cyklem zákazníka,“ vysvětluje Jan Penkala, CEO společnosti.

Společnost Acomware nedávno také spustila specializovaný web Emailing.acomware.cz věnovaný tématu e-mailové komunikace a na podzim připravuje vlastní networkingovou platformu Email Open, v rámci níž budou mít odborníci i klienti možnost seznámit se s novinkami v oblasti e-mailové komunikace.