Baštýřová bude komunikovat za MetLife

Viola Baštýřová

Viola Baštýřová Zdroj: archiv

MetLife pojišťovna angažovala na pozici manažerky komunikace Violu Baštýřovou. Ta se chce mimo jiné zaměřit na medializaci charitativních aktivit společnosti.

Novou manažerkou komunikace MetLife pojišťovny se stala Viola Baštýřová. Ve funkci bude mít na starost externí i interní komunikaci, oblast CSR a bude se také podílet na přípravě jednorázových akcí.

„V oblasti PR se mimo jiné zaměřím na větší profilování odborníků, pojistných specialistů, a také na medializaci charitativních aktivit společnosti,“ nastiňuje svou pracovní náplň Baštýřová.

Baštýřová do Metlife přichází ze společnosti Partners Financial Services, kde se poslední tři roky věnovala budování týmu mediálních odborníků a tváří, aktivnímu PR zaměřenému na posílení dobrého jména společnosti i finančního poradenství obecně, krizové a interní komunikaci a také vzdělávacímu projektu Den finanční gramotnosti.

Předtím sedm let působila v PR agenturách Crest Communications, Stance Communications a naposledy na pozici account managera v Native PR. Od června 2013 do června 2014 byla též předsedkyní profesního sdružení PR Klub. V období let 2006 až 2013 zastávala post dramaturgyně Mezinárodního festivalu nezávislých a amatérských divadel Apostrof.