Business Factory spouští Newsfeed Akademii

Newsfeed Akademie

Newsfeed Akademie Zdroj: Business Factory

Tvůrci online magazínu Newsfeed.cz zaměřeného na výkonnostní marketing na Facebooku přicházejí s dalším projektem Newsfeed Akademie, který by měl pomoci všem zájemcům o kvalitní informace na téma sociálních sítí a reklamy. 

Školitelé Newsfeed Akademie, za níž stojí jediný český certifikovaný Facebook Marketing Partner, společnost Business Factory, mají za sebou rozsáhlé zkušenosti a podělí se s účastníky o know-how, které získali během práce na českých i mezinárodních projektech. Projekt cílí na středně a více pokročilé marketéry, zejména v oblasti performance marketingu a umožní každému marketérovi vytvořit si školení na míru.

Připraveno je několik rozsáhlejších bloků, mezi prvními jsou témata jako „Facebooková reklama pro e-commerce“, /Promo mobilních aplikací na Facebooku“, „Facebook jako brandový kanál“ či „Moje firma vs. sociální sítě“.

Mezi lektory jsou kromě zástupců Business Factory i další profesionálové, kteří se budou věnovat tématům, kterým nejlépe rozumí. Portfolio kurzů se bude postupně rozšiřovat, výhledově například o datovou analytiku či PR využití.