Časopis ForMen z vydavatelství Mladá fronta vydává podzimní ForMen Fashion Bibli

Titulní strana říjnové Formen Fashion Bible na období podzim/zima 2015-2016

Titulní strana říjnové Formen Fashion Bible na období podzim/zima 2015-2016 Zdroj: archiv

Časopis ForMen z vydavatelství Mladá fronta po úspěchu premiérové jarní ForMen Fashion Bible, která byla na stáncích takřka vyprodána, vydává podle plánu i podzimní verzi. V prodeji bude speciální říjnové číslo magazínu ForMen Fashion Bible podzim/zima 2015–2016 již od 2. října.

Po úspěšném vydání jarní ForMen Fashion Bible přichází redakce časopisu s dalšími praktickými radami k pánskému oblékání a nabídkou řady prestižních fashion stories jako inspiraci pro čtenáře.

„U prodeje jarní ForMen Fashion Bible jsme zaznamenali nárůst o 30 % oproti běžnému vydání. Zareagovali jsme tak na prudce rostoucí trh pánského fashion zboží a tomu odpovídá i zájem inzerentů. V aktuální Fashion Bibli najdete téměř 80 stran inzerce, protože zájem firem prezentovat se v tomto vydání byl obrovský. Nově se Fashion Bible tiskne se na třech typech papíru podle vzoru zahraničních glamour časopisů,“ řekl Jan Müller, šéfredaktor měsíčníku ForMen, vydavatelství Mladá fronta.

Redakce opět spolupracovala s nejlepšími módními fotografy. Na obálce je jeden z nejvíce charismatických mužských celebrit Vojtěch Dyk, kterého fotila Lucie Robinson. Hlavním autorem Fashion Bible je opět Tomáš Otta, trendolog časopisu ForMen, který je bez nadsázky největším znalcem pánské módy v českých médiích. Tvorbu mladých českých návrhářů prezentuje uvnitř čísla Adam Mišík, syn slavného rockera a jeden z nejpopulárnějších nastupujících trendsetterů. Fashion Bible se podrobně věnuje také pánskému krejčovství, šití obleků na míru.

ForMen Fashion Bible opět v první části obsahuje podrobný návod pro muže (a jejich partnerky), jak kupovat, jak nosit a také jak pečovat o pánské oblečení. Ve druhé části bude čtenář sledovat aktuální módní trendy na českém a zahraničním trhu. Ve třetí části budou prezentovány výsledky sociologického výzkumu na téma vztah mužů k oblékání, které připravil tradiční partner, agentura STEM/MARK. Ve čtvrté části budou rozhovory s řadou předních návrhářů, krejčích, stylistů, obchodníků, blogerů a dalších expertů na pánskou módu.

ForMen Fashion Bible má navýšený rozsah na 248 stran a cenu 99 Kč. Vydání bude doprovázet billboardová a bannerová kampaň a kampaň v České televizi, na rádiu Evropa 2, City, Fajn a Blaník a na sociálních sítích. Distribuce bude probíhat v sítích Geco, HDS a Agip, kde bude mít časopis přednostní vystavení.

ForMen Fashion Bible bude slavnostně pokřtěna 15. října v rámci akce Office Night, kterou pořádá vydavatelství Mladá fronta v ArtGen Office Gallery a v areálu Holešovické tržnice. V hudebním programu vystoupí i tvář ForMen Fashion Bible Vojtěch Dyk. Vstup zdarma.

ForMen Fashion Bibli bude možné zakoupit on-line přímo na webových stránkách: http://www.formenonline.cz/kupte-si-formen/