Comunica uspěla v tendru společnosti Framagro

Tisková konference společnosti Framagro

Tisková konference společnosti Framagro

Výběrové řízení na zajištění PR služeb a digitální komunikace producenta vajec a výrobce vaječných polotovarů vyhrála agentura Comunica. V tendru se jednalo o co nejlepší nabídku, která by z hlediska nápadu a složení služeb nejlépe vyhovovala představám společnosti Framagro.

Comunica se svým návrhem služeb pro značku Chytrá vejce vyhrála a spolupráci odstartovala tiskovou konferencí, která uvedla nové produkty na český trh.

„Chtěli jsme co nejefektivněji uvést náš nový produkt na trh a vybrali jsme si k tomu Comunicu. V návrzích se nejvíce přiblížili našim představám a navíc při jednání s nimi jsme poznali, že se pro produkt opravdu velice rychle nadchli a nabídli velmi zajímavé nápady. Navíc tisková konference, kterou jsme začali, měla opravdu nad očekávání velký úspěch,“ řekl generální ředitel společnosti Framagro Milan Karban.

„V následujícím období plánujeme oslovení především skupiny mladých a zaneprázdněných lidí a dále pracovat na prezentaci produktu,“ poodhaluje další plány Client Service Director agentury Comunica Michal Bilka.