ČSOB se stěhuje do škol

ČSOB - studentské konto

ČSOB - studentské konto

Banka chystá na říjen a listopad podporu studentských účtů na internetu a přímo na vysokých školách.

ČSOB podporou studentských kont navazuje na jarní kampaň, tentokrát se ale zaměřuje na studenty vysokých škol. Hlavním komunikačním kanálem kampaně se opět stane Facebook, kde bude kampaň podpořena soutěží o „nejabsurdnější brigádu“, v níž jedenáct studentů může vyhrát 11 111 Kč. Kromě Facebooku a kampaňové webové stránky Csob.cz/student bude kampaň probíhat i na plakátech umístěných na pobočkách banka a na vybraných vysokých a středních školách.

Součástí kampaně je kromě soutěže také akční nabídka pro studenty, kteří si založí ČSOB Studentské konto Plus v době trvání kampaně. Tito studenti dostanou Image kartu k účtu zdarma a budou si tak moci zvolit design karty, jaký chtějí. Navíc student může doložit potvrzení o studiu až ve 21 letech, nikoliv hned při otevření účtu.

Cílovou skupinou kampaně jsou začínající vysokoškoláci ve věku 19 a 20 let a sekundárně středoškoláci. ČSOB při přípravě konceptu spolupracovala s reklamní agenturou Proximity. Kampaň poběží od 3. října do 30. listopadu.