Do společnosti eD system Czech nastoupí nový generální ředitel

Členové představenstva společnosti eD system Czech Richard Havlík a Radim Galvánek oznámili, že od února 2014 nastoupí do společnosti eD system Czech, předního IT distributora v České republice, nový generální ředitel Thierry Bitout. Jmenování Bitouta do funkce generálního ředitele souvisí s další strategií rozvoje a růstu společnosti.

Dvaačtyřicetiletý Francouz je manažerem s mezinárodními zkušenostmi, který se zaměřuje na business development.
Bitout vedl mezinárodní výrobní a obchodní společnosti v mnoha zemích, mimo jiné i na pozici šéfa u světového leadera v oblasti hliníkových obalů, společnosti Alltub Group, která má závody po celém světě.

Je absolventem pařížské univerzity, kde vystudoval ekonomii a management. Během své kariéry úspěšně pracoval ve Francii, Itálii, Velké Británii, Mexiku a České republice. „Právě konzistentní a stabilní výsledky a úspěchy Thierryho Bitouta pro nás byly tím rozhodujícím faktorem při výběru generálního ředitele“ uvedl Richard Havlík.

Bitout podle svých slov považuje eD system Czech za vynikající příležitost a výzvu pro další managerský úspěch, kterého by rád dosáhl s podporou všech zaměstnanců, jež jsou klíčem k tomuto úspěchu. Navíc, Thierry je sám velkým příznivcem informačních technologií a IT produkty jsou jeho hobby.