Event Management Forum se letos zaměří i na roli eventu v interní komunikaci

Event Management Forum

Event Management Forum

Celofiremní eventy jako nástroj interní komunikace, gala večery a outdoorové akce stejně jako novinky, tipy a triky v pořádání eventů v období krize a úsporných opatření jsou tématem letošního Event Management Fóra, které proběhne 28. března 2013 v Konferenčním centru GreenPoint v Praze.

Odborné fórum je vedeno profesionály z velkých firem. V letošním ročníku na fóru vystoupí Kamila Černohorská, Team Leader Internal Communication, Vodafone; Hana Čerychová, Event Manager, LMC; Roman Frkous, dříve Siemens; Lucie Jarolímková, Internal Communication Manager, Zentiva Czech Republic and Slovakia; Hana Salajková, manažerka vnitřní komunikace, ČEZ či Marie Wojciková, Internal Communication Manager, UniCredit Bank Czech Republic.

Účastníci konference se budou s informacemi seznamovat zejména formou analýzy případových studií. Mezi hlavními tématy budou eventy pro obchodní partnery, akce pro klienty a zaměstnance, či dětské eventy. Detailně se pak vystupující zaměří na gala večery a outdoorové akce.

Peníze až na prvním místě

Jedním z přednáškových bloků bude rovněž i téma Jak použít celofiremní eventy jako nástroj interní komunikace. Díky ekonomickým tlakům v celém segmentu bude podstatná část celého semináře věnována tématu „Peníze až na prvním místě“, tedy novinkám, tipům a trikům v pořádání eventů. V neposlední řadě přednášející představí své předešlé a realizované konkrétní projekty.

Event Management Forum nabízí jedinečnou příležitost pro setkání se s marketingovými a PR manažery a dalšími odborníky, kteří si uvědomují rostoucí hodnoty této sféry a její celou potřebu. Event Management Forum nabízí možnost vyslechnout si inspirující příběhy těchto specialistů a také možnost seznámit se s novými trendy v této oblasti.

Mediálním partnerem Event Management Fóra je časopis Strategie. Akci pořádá společnost top vision s.r.o. , organizátor odborných fór, seminářů a vzdělávacích kurzů. Kompletním program naleznete zde. Přihlašovat se můžete i online zde.