GE Money Bank zahájila kampaň od Lowe GGK

Nová kampaň GE Money Bank vznikla v agentuře Lowe GGK

Nová kampaň GE Money Bank vznikla v agentuře Lowe GGK

GE Money Bank odstartovala reklamní kampaň na podporu konsolidace půjček. Banka v ní zdůrazňuje výhody sloučení stávajících půjček do jediného úvěru bez poplatků a snížení měsíčních splátek. Součástí kampaně, která poběží od 8. 4. do 9. 6., jsou televizní spoty, upoutávky v multikinech, reklama v tisku i na internetu.

„V rámci kampaně, která má oslovit nové klienty, komunikujeme možnost zbavit se poplatků z jiných bank i od úvěrových společností, navíc s nižší měsíční splátkou. Klademe důraz zejména na fakt, že klienti mohou novou Konsolidaci půjček získat zcela bez poplatků,“ říká manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank Radek Ženka. Během kampaně navíc banka klienty motivuje odměnou ve výši dva tisíce korun za každou načerpanou konsolidaci půjček.

Třicetivteřinový televizní spot poběží na televizních stanicích skupiny Nova (Nova, Nova Cinema, Fanda), Prima (Prima Family, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom) a TV Barrandov. Hlavní myšlenkou spotu je sdělení, že existují věci, které už lidé v životě nikdy dělat nemusejí, a to platit poplatky za půjčky.

Podívejte se na nový spot GE Mone Bank:

Upoutávky poběží i v síti multikin Cinestar. Součástí kampaně bude také inzerce ve vyhledávačích na internetu. Na hlavní stránce GE Money Bank i na produktových stránkách se objeví bodyhead bannery. Banka podpoří konsolidaci půjček i v regionálním tisku. Na pobočkách banky uvidí klienti spoty na LCD obrazovkách, banka chystá také adresný roznos produktových letáků.

GE Money Bank tuto kampaň připravovala v době, kdy byla ukončena spolupráce s Mark/BBDO. Pro tento projekt si její zástupci vybrali agenturu Lowe GGK. Další kampaně už by podle informací tiskového mluvčího GE Money Bank Pavla Zúbka měl mít v režii vítěz nedávného tendru – agentura Taxi.