Guru světového UX designu přijede do Prahy

Aaron Marcus, guru UX designu

Aaron Marcus, guru UX designu Zdroj: archiv

Agentura Dobrý web přiveze do České republiky významného představitele světového UX designu, Aarona Marcuse. Profesor Institute of Design v Chicagu povede v Praze celodenní veřejný workshop na téma „Mobile Persuasion UX design“. Workshop se uskuteční 2. února.

Během pražského workshopu předá Aaron Marcus českým UX specialistům své know-how mezinárodně uznávaného experta na uživatelský prožitek, ukáže reálné případové studie přesvědčovacího designu, představí nejnovější trendy mobilního UX a především jim poskytne cennou zpětnou vazbu na jejich práci. Workshop je určený zejména pro UX designéry, HCI designéry, interakční designéry, UX specialisty, softwarové inženýry a online marketéry.

Aaron Marcus je prezidentem Aaron Marcus and Associates a průkopníkem mobile user-experience designu. Během své 47 let dlouhé praxe napsal 15 knih, 300 článků, publikoval 10 případových studií na téma mobilního designu a vedl nespočet přednášek a workshopů po celém světě. Je profesorem na Institute of Design v Chicagu a vedoucím UX ateliéru při De Tao Academy v Šanghaji.