HBO chystá Terapii s Rodenem

Karel Roden v hlavní roli seriálu Terapie

Karel Roden v hlavní roli seriálu Terapie Zdroj: HBO CR

Společnost HBO ČR připravuje zatím svůj největší projekt. Uvedení prvního seriálu z originální produkce s Karlem Rodenem v hlavní roli doprovodí masivní kampaň napříč ATL i BTL mediatypy.

Seriál Terapie bude hlavním produktem, který se HBO ČR letos chystá komunikovat. Její podzimní programová jednička vychází z izraelské předlohy Be Tipul autora Hagaie Leviho. Tu celosvětově proslavila americká verze In Treatment u nás uvedená jako V odborné péči s Gabrielem Byrnem.

V hlavní roli české verze vyprávění o rozporuplném psychoterapeutovi se divákům představí Karel Roden, na vzniku seriálu se dále podíleli například Petr Zelenka, Marek Najbrt nebo Ana Geislerová. „Premiéra prvního dílu je naplánovaná na Mezinárodní den duševního zdraví, tedy na 10. října. Diváci budou moci seriál sledovat každý všední den od 20:00 hodin, prozrazuje Head of Marketing & PR HBO ČR Vendula Hladká.

Kampaň by podle informací, které má Strategie k dispozici, měla být zahájena formou teaseru čtrnáct dní před začátkem vysílání seriálu, naplno ale vypukne až 10. října. Online část komunikace obstará reklamní agentura Mark/BBDO ve spolupráci s 2Fresh, kterou HBO s dalšími zhruba patnácti pozvalo do tendru. Kampaň v ostatních mediatypech zajistí slovenská agentura Kuul Fabrik, se kterou provozovatel filmových kanálů spolupracuje už několik let.