Hypoteční banka hledá fullservisovou agenturu

Hypoteční banka

Hypoteční banka Zdroj: zlatakoruna.info

Hypoteční banka hledá fullservisovou agenturu pro ATL i BTL komunikaci se zkušenostmi s prací pro finanční segment, případně segment služeb. Zájemci se mohou přihlásit do poloviny ledna, samotné výběrové řízení pak proběhne v únoru a březnu příštího roku.

„V tendru si chceme prověřit současné možnosti českého reklamního trhu a najít partnera, který nám pomůže najít nové cesty, jak značku Hypoteční banka dále profilovat. Nechceme být jen jedním z mnoha klientů. Hledáme proto spíše střední agenturu s dobrými referencemi a zkušenostmi, u které budeme mít jako klient odpovídající pozici,“ vysvětluje Jana Wolfová, ředitelka marketingové komunikace Hypoteční banky.

Zájemci o spolupráci si mohou podat přihlášku do 17. ledna 2014. Rozhodujícími faktory pro zařazení do výběrového řízení pak bude velikost agentury (ideálně přibližně 20 zaměstnanců), zkušenosti s prací pro finanční sféru, odpovídající portfolio klientů, reference a samozřejmě komunikativní a kreativní kolektiv. Agentury zařazené do vlastního výběrového řízení budou osloveny s žádostí o vyplnění dotazníku a obdrží zadání.

V minulosti banka například spolupracovala s agenturami Rust, Klemperer či Geronimo.