Infiniti chystá kampaň s Vettelem

Z natáčení spotu pro Infiniti

Z natáčení spotu pro Infiniti

Japonská značka Infiniti spustí koncem května reklamní kampaň s historicky prvním globálním spotem a Sebastianem Vettelem v hlavní roli.

Dvojnásobný mistr světa Formule 1 Sebastian Vettel bude tváří ATL kampaně zahrnující digitální media, virální videa, sběratelskou kolekci plakátů a vůbec první globální televizní reklamní spot Infiniti. Ten se natáčel ve Španělsku před koncem předsezónních testů F1 na začátku března a jeho spuštění je plánováno na víkend 26. – 27. května, kdy se pojede Velká cena Monaka.


Spolupráce Infiniti s jezdcem týmu Red Bull Racing byla zahájena už v roce 2011, kdy byl Vettel jmenován globálním ambasadorem značky. Kromě toho, že využívá model FX50S jako svůj osobní vůz a objevuje se v médiích ve spojení se značkou Infiniti, byl Vettel i při navrhování a vývoji Infiniti FX verze Sebastian Vettel. Jak bylo oznámeno už na letošním autosalonu v Ženevě na začátku měsíce, bude zahájena výroba tohoto závody inspirovaného modelu a v limitované edici uveden na trh v Evropě a na Středním východě.

Sebastian Vettel říká: „Poté, co jsem spolupracoval na vývoji speciální edice modelu FX, mě potěšilo, že mohu pracovat na reklamní kampani značky. Natáčení ve Španělsku jsem si užil a nemohu se dočkat, až uvidím finální podobu spotu v nejbližších týdnech.”