Inspirujte se příběhy úspěšných českých osobností

Michal Horáček, Jaroslav Zeman, Silvie Dymáková, Tereza Svěráková

Michal Horáček, Jaroslav Zeman, Silvie Dymáková, Tereza Svěráková

Využijte příležitosti a přijďte v úterý 21. května do pražského klubu Lávka, kde se uskuteční nevšední setkání Business Inspiration Forum 2013 s podtitulem Žijeme v nádherné době. Setkáte se osobně s řadou úspěšných českých podnikatelů, majitelů světově známých firem, investorů a kreativních charismatických osobností mnoha zkušeností, zájmů a aktivit. Můžete z nich načerpat inspiraci, motivaci a nový impuls pro svou vlastní práci a myšlenky.

Nahlédněte pod pokličku pozoruhodných příběhů lidí, kteří budou otevřeně hovořit o své, ne vždy jednoduché cestě k úspěchu. Prozradí vám, jakým obtížím museli během budování své kariéry nebo podnikání čelit a kde čerpali nápady, odvahu a odhodlání k dalším krokům. Uvěříte, že nadšení a touha něco dokázat mohou opravdu vést k úspěchu a splněným snům.

12 osobností, 12 příběhů, 12 rozhovorů.

O cestě za úspěchem budou hovořit například:

Michal Horáček

Známý spisovatel, esejista, novinář, textař, básník, producent, vystudovaný antropolog a hráč. Začínal jako novinář. Aktivně se zapojil do průběhu sametové revoluce, jejíž průběh zaznamenal v knize „Jak pukaly ledy“ se 170 tisíci prodanými výtisky. V roce 1990 spoluzaložil sázkovou společnost Fortuna s mnohamiliardovým obratem. Nyní se soustředí na své vlastní tvůrčí projekty. Jeho texty k mnoha písním patří k tomu nejlepšímu, co v oblasti české populární hudby vzniklo.

Jaroslav Zeman

Po studiích pracoval v TJ Bižuterie Jablonec. Následně v továrně na výrobu dřevěných hraček TOFA Albrechtice n.p. zastával funkci technického kontrolora. Roku 1991 předložil konkurenční projekt na privatizaci státního podniku TOFA Albrechtice. Ten byl později privatizován a přejmenován na DETOA Albrechtice s.r.o. Zde se v roce 1995 stal ředitelem a tuto funkci vykonává dodnes. V současnosti firma zaměstnává okolo 200 lidí a své výrobky úspěšně prodává ve více než padesáti zemích světa. Jaroslav Zeman je také starosta obce Albrechtice v Jizerských horách a v říjnu 2012 byl zvolen do Senátu PČR.

Silvie Dymáková

Prošla si profesemi redaktora, střihače a režiséra. Během úzké spolupráce s TV Prima natočila stovky domácích i zahraničních reportáží a podílela se na publicistickém pořadu Soukromá dramata, se zaměřením na sociální problematiku. V roce 2008 založila malou produkční společnost DSi studio, s.r.o., která se zabývá výrobou zpravodajství, publicistiky a dokumentů. Režírovala sportovně-sociální dokument Tour de Labe handicap a o rok později vznikl její, zatím největší film Šmejdi, mapující problematiku předváděcích akcí.

Tereza Svěráková

Nejoceňovanější kreativní ředitelka u nás. Posledních 7 let vede kreativní tým české pobočky agentury Leagas Delaney a jejím největším klientem je značka ŠKODA AUTO. Za své práce získala, jen za dobu svého působení v Leagas Delaney, více než 50 významných ocenění za kreativitu. Letos jí byla udělena cena Zlatý ohníček za dlouhodobý výjimečný přínos české reklamě.

www.tuesday.cz.