K jaké příležitosti reklamní oplatky využít

Tomáš Brázda, EventFactory

Tomáš Brázda, EventFactory

Lázeňské oplatky není třeba moc představovat. Na výrobu oplatek s logem firmy vsadil obchodní ředitel EventFactory Tomáš Brázda.

Pro jaký typ eventů jsou oplatky nejvhodnější?

Ohřáté oplatky jsou nejvhodnější pro rozdávání na akcích pro dospělé i pro děti. Teplé oplatky přilákají zákazníky svou vůní na váš stánek na veletrhu anebo upozorní na váš produkt při rozdávání v obchodním centru nebo na ulici. Oplatky v krabičkách lze nejlépe využít jako dárky pro VIP klienty na firemní akci nebo je můžete předat adresátovi osobně či kurýrem.

Jak mohou být oplatky baleny?

Oplatky nejčastěji připravujeme po šesti kusech v laminované papírové krabičce s individuálním potiskem zákazníka. Na přání je ale možné vyrobit obaly plechové, dřevěné a jiné atypické varianty. Oplatky však mohou být dodány také samostatně zabalené v průhledném obalu pro kusové rozdávání (například v hotelích jako sladkost na pokoje nebo jako pamlsek ke kávě). Pro rozdávání ohřátých oplatek na výstavách nebo večírcích jsou oplatky připraveny bez obalu. Přístroj na ohřívání klientům zapůjčíme.

Jak dlouho trvá výroba oplatek?

Standardní dodací lhůta je 3–4 týdny od zadání objednávky a dodání podkladů.

Je možné zvolit si vlastní tvar a příchuť?

Ano, je možné individuálně vyrobit oplatku i v neobvyklém provedení.

Není výroba příliš drahá? Od kolika kusů jste schopni přijímat objednávky?

Cena jednotlivých oplatek se pohybuje v řádu jednotek korun a cena celého balení v krabičce s firemním potiskem v řádu desítek korun. Tento originální dárek je tedy levnější než například „obvyklé“ průměrné víno. Objednávky je možné realizovat od 200 ks balení nebo 1000 ks jednotlivých oplatek.

Kde si mohu oplatky vybrat a prohlédnout si jednotlivé variace a možnosti obrandování?

Nejjednodušší je prohlédnout si webové stránky www.reklamnioplatky.cz. Zde je dost příkladů a každý si jistě vybere.