Kladenští Rytíři našli identitu v Proximity

Jaromír Jágr, Rytíři

Jaromír Jágr, Rytíři

Hokejové Kladno představilo veřejnosti nový název a logo. Na vzniku vizuální identity klub spolupracoval s komunikační agenturou Proximity Prague.

Kladenský hokejový klub bude vystupovat pod názvem Rytíři Kladno. Jeho hráče budou moci diváci nově identifikovat právě podle hlavy středověkého rytíře se svatováclavskou přilbou. „Nový název a logo otevírá novou kapitolu úspěšného hokeje v Kladně,“ komentuje novinky Jaromír Jágr, který se v klubu angažuje majetkovým podílem. Nový název Rytíři má podle Jágra podtrhovat hodnoty klubu – odhodlání, fair play, soudržnost – a jeho týmový duch.

„Naším cílem bylo vyzdvihnout odlišnost klubu a vytvořit nezaměnitelnou identitu. Při vývoji jména i loga jsme úzce spolupracovali s Jaromírem Jágrem, který do tvorby vnesl své zkušenosti z mnoha zahraničních angažmá,“ řekl kreativní ředitel Proximity Prague Pavel Staněk. Změna vizuální identity se projeví nejen na samotných dresech, ale také ve veškeré komunikaci klubu, od webových stránek až po merchandising.

Zástupci Rytířů Kladno nevylučují, že spolupráce s agenturou Proximity by mohla pokračovat dál a vytvořením vizuální identity klubu neskončila.

Rytíři zobrazení v logo manuáluRytíři zobrazení v logo manuálu