Komerční banka pokračuje v "britské" kampani

Vykutálený zubař

Vykutálený zubař Zdroj: archiv

S novou kampaní na podporu rozvoje malých podnikatelů, kteří mají ambice rozšířit své podnikání, vyjíždí Komerční banka. Nabízí klientům podporu financování jejich podnikatelských záměrů v podobě Profi úvěru. Kampaň opět vytvořila Havas Worldwide Prague.

Podnikatelské financování od Komerční banky podporuje chytré podnikatelské záměry napříč různými obory. Pokud podnikatel přijde se zajímavým nápadem, díky KB a produktu pro malé podnikatele mu nestojí nic v cestě za jeho realizací. Symbolem takového přístupu je právě postava ze spotu „Dentista“, ve kterém si vykutálený zubař ke své lékařské praxi otevře cukrárnu, aby si vytvořil nové pacienty.

Profi úvěr od KBProfi úvěr od KB | archiv

Agentura Havas Worldwide Prague v rámci kampaně připravila spot, který poběží do konce dubna na televizních kanálech. Televizní reklama je podpořena tiskovou kampaní v denících a lifestylových časopisech, dále outdoorovou a digitální částí kampaně.

Režie spotu se ujal opět Laurence Dunmore, který se bance osvědčil při natáčení reklam již v předešlích kampaních, naposled v konceptu „Gentlemans“.