Křišťálová Lupa 2012: boj o ceny začíná

Křišťálová lupa 2012

Křišťálová lupa 2012

Sedmý ročník ankety o nejzajímavější a nejpřínosnější projekty českého internetu postoupil do další fáze. Internetová veřejnost může nyní do 31. října formou elektronického formuláře hlasovat na stránkách ankety Křišťálová Lupa 2012 – Cena českého Internetu.

O letošních finalistech rozhodlo v nominační fázi více než 15 000 čtenářů a expertní panel složený z odborných novinářů. V celkem 14 kategoriích obsadil místo rekordní počet projektů, které se o přízeň hlasujících ucházejí vůbec poprvé. O vítězích v sedmi kategoriích rozhoduje veřejnost, v dalších sedmi volí nejlepší projekty odborná porota, složená z bezmála 200 internetových odborníků, podnikatelů a zástupců médií.

Internetová veřejnost rozhoduje o pořadí v těchto kategoriích:
Zpravodajství
Zájmové weby
Internetové obchodování
Nástroje a služby
Mobilní služba
One (wo)man show
Veřejně prospěšná služba

Odborná porota svým hodnocením určí pořadí v těchto kategoriích:
Projekt roku
Osobnost roku
Anticena
Marketingová inspirace
Obsahová inspirace
Globální projekty českých tvůrců
E-commerce inspirace

O loňském ročníku ankety se dočtete zde:

Kompletní seznam nominovaných projektů ve všech kategoriích najdete na adrese http://kristalova.lupa.cz/2012/

Každý, kdo se do hlasování zapojí, má navíc šanci získat vstup na slavnostní vyhlášení vítězů ankety, které pod názvem “Konec světa aneb Co čeká na konci tunelu” proběhne 28. listopadu v divadle Archa.

Veškeré podrobnosti o anketě Křišťálová Lupa 2012 – Cena českého Internetu najdete na www.kristalova-lupa.cz.

Anketu Křišťálová Lupa 2012 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Generálním partnerem ankety je společnost IBM. Partnery ankety jsou společnosti ACTIVE 24, ePojisteni.cz, GoPay, mojeID a T-Mobile. Mediálními partnery jsou Aukro.cz, Bazoš.cz, ČSFD.cz, Burda Digital, E15.cz, Google Česká republika, Heureka.cz, HyperMedia, iDNES.cz, Novinky.cz, Rádio Česko, Seznam.cz, Strategie, TISCALI MEDIA, a Živě.cz. Anketa probíhá za podpory ČT24.