Máte připravenou nějakou speciální nabídku pro své klienty na tyto Vánoce? - anketa

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: Shutterstock

1. Máte připravenou nějakou speciální nabídku pro své klienty na tyto Vánoce? 2. Jaký vánoční dárek by vás určitě potěšil?

Josef Blaštík, Royal Event, Jednatel

1. Ano, speciální nabídku pro letošní Vánoce připravenou máme: letos budeme klientům dávat vánoční perníčky ve tvaru loga jednotlivých klientů.

2. Kromě míru na celé zemi nás určitě těší nároční klienti, kteří vědí, co chtějí, ale zároveň jsou ochotni si od nás nechat poradit.

Miroslav Borkovec, Quo, Ředitel společnosti

1. Vánoce jsou samozřejmě pro naše obchodní oddělení i výrobu – tedy signmaking ve všech podobách – významným obdobím. Ovšem nabídku reklamních předmětů inovujeme během celého roku a v tom obrovském množství specialitu podle svého gusta najde každý zájemce. Úplné novinky ovšem letos představuje naše brněnská pobočka. Velmi efektní a trochu sci-fi je nová technologie 3D laserování do skleněných hranolů, kdy přesně směrovaný paprsek vytváří motivy uvnitř krystalu bez porušení vnější stěny. Efektní jsou i dárky z tradičnějšího materiálu – dřeva, do kterých lze umístit třeba i lahvičku s alkoholem. Rozjíždějí zde také online výrobu fotoalb v různých formátech.

2. Jako dárek by mne potěšilo třeba fotoalbum shrnující snímky z našich cyklistických putování moravskou krajinou zdobenou vinnými sklípky. Servis je to perfektní – album si objednáte v pohodlí od svého počítače a pak si jen počkáte na poštovní zásilku. Ale nejdřív musí někdo ty fotky vybrat. Ach jo.