Mladá fronta nabízí službu 7CLICK.CZ

Titulní strana prvního placeného čísla Sedmičky

Titulní strana prvního placeného čísla Sedmičky

Vydavatelství Mladá fronta ve spolupráci s divizí Region a společností Google zprodukovalo službu 7CLICK.CZ, která přichází s nabídkou možnosti zakoupení přednostního postavení klientů při vyhledávání v Google.

Služba 7CLICK.CZ pro klienty vytvoří kompletně dohromady řízený PPC Management, SEO, SEM a dovede uvedenou kombinaci k obchodním výsledkům a získání nových klientů.

Projekt je zaměřen na maximální zefektivnění on-line marketingových strategií jak u zavedených, tak rostoucích společností.

Klient při využití této služby neplatí za reklamu, ale za skutečně příchozí návštěvníky. Spoluprací s 7CLICK.CZ tak získá zvýšení návštěvnosti webových stránek, zacílení na skutečné zájemce o nabízený produkt či služby, možnost geografického zacílení a rozsáhlý výzkum klíčových slov a jejich generování.

„Rozumíme požadavkům a přáním našich klientů, známe své produkty a služby a denně se specializujeme na know-how vyhledávání“, uvádí konkurenční výhody Roman Stolejda, ředitel divize Region Mladé Fronty.

Servis je generován profesionálními technologiemi a zajišťuje jej prodejní tým zkušených odborníků z vydavatelství Mladá fronta.