Nova nabídne Policii Modravu a na podzim další SuperStar

televize Nova

televize Nova Zdroj: E15

Nova na podzim spustí další řadu pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar. Na tiskové konferenci největší tuzemské komerční televize to při představování jarního vysílacího schématu uvedl její ředitel Christoph Mainusch. Také na jaře bude pět večerů ze sedmi týdně patřit původní tvorbě v čele se seriály.

Hlavní novinkou pro jarní schéma je seriál Policie Modrava se Soňou Norisovou v hlavní roli v neděli od 20 hodin. „Jsme rádi, že můžeme přinést na obrazovky seriál, který se současné televizní produkci vymyká a který tu dlouho nebyl. Celá Policie Modrava vznikala v reálné šumavské přírodě, točila se filmovou technikou a přináší kombinaci skvělého hereckého obsazení, zajímavých kriminálních případů a především prostředí malebných hor,“ uvedla již dříve programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Kromě toho Nova nabídne premiérové díly reality show Výměna manželek, diváci nepřijdou ani o seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a Doktoři z Počátků. Páteční večery budou patřit českým filmům, sobotní pak i těm zahraničním. Nova mimo jiné v televizní premiéře uvede komedii Jiřího Vejdělka Něžné vlny, Zakázané uvolnění od Jana Hřebejka či pokračování Dědictví aneb Kurva se neříká.

Na Vánoce již s předstihem chystá pohádku Jana Svěráka Tři bratři, která se loni stala nejvíce navštěvovaným filmem v tuzemských kinech - zhlédlo jej přes 660 tisíc diváků. Za zahraničních titulů Nova nakoupila práva například ke snímku Gravitace, dvěma dílům Hunger Games, třetímu Iron Manovi či snímku Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna.